Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proces sucu

'Dala sam mu 3000 € da mi oslobodi muža'

Robert Pešutić
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
14.03.2014.
u 19:05

– Meni je bio cilj oslobađajuća presuda za muža, bila sam odlučna u tome – rekla je svjedokinja.

– Od suca Pešutića, kojega dugo poznajem, tražila sam da mi pomogne da se u slučaju mog supruga Roberta Klarića donese oslobađajuća presuda i za to sam mu dala tri tisuće eura – potvrdila je danas u svom iskazu na riječkom sudu Nada Klarić, svjedokinja USKOK-a na suđenju splitskim sucima Robertu Pešutiću i Anti Unkoviću, optuženima zbog zlouporabe sudačke dužnosti i primanja mita.

U istom slučaju optuženi su i Gabrijela Soldo i Gordan Bičak koji se terete za pomaganje i poticanje suca Pešutića na zlouporabu i primanje mita. I N. Klarić bila je u istom slučaju optužena za davanje mita, no pokajala se i uz priznanje nagodila s USKOK-om na uvjetnu kaznu te postala svjedokom optužbe. Novac koji je dala sucu Pešutiću potkraj 2010. bio je, tako joj je Pešutić kazao, za uređujućeg suca, no ona ne zna je li ga predao Unkoviću.

– Meni je bio cilj oslobađajuća presuda za muža, bila sam odlučna u tome, Pešutić je to mogao ishoditi, obećao mi je i dala sam mu novac jer sam tako odlučila – ponovila je svjedokinja.

>>Dobro vi znate! Dala sam taj novac da mi oslobodite muža

>>Sudac optužen za korupciju nije se pojavio zbog angine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije