Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotografije na klizalištu

Đakovački mladenci na ledu

mladenci
Foto: Privatna fotografija/Robert Soldo
1/2
05.02.2016.
u 14:07

-Time se ponovno pokazalo upravo ono što smo neprestano naglašavali, a to je da je klizalište atraktivan i privlačan zimski sadržaj. Ivana i Jasenko su se spontano našli na ledu. Nisu se poskliznuli pa je za očekivati da ih čeka sretan zajednički život- rekao je Soldo.

Mladenci na dan svoga vjenčanja trude se uvijek učiniti nešto kako bi im taj dan zauvijek ostao u sjećanju, odnosno, kako bi se tijekom kasnijih godina mogli prisjetiti toga dana. Pri tome im pomažu članovi obitelji, prijatelji, a nekada odrade sve sami. Razmišljajući na sličan način mladenci Jasenko Alpezi i Ivana Lajdenlajter odlučili su, na prijedlog fotografa, napraviti set fotografija na klizalištu u Đakovu. Odjeveni u vjenčanicu i svečano odijelo njih dvoje su na led izašli u klizaljkama i pokazali svoje vještine klizanja. Prisjećajući se toga dana Jasenko je rekao kako su bili slobodni i otkačeni i odmah prihvatili prijedlog fotografa te izašli na led.

-Svidjelo nam se! Iskustvo je jako zanimljivo. Preporučujem drugim mladencima da u svakoj sljedećoj klizališnoj sezoni ne zaobiđu đakovačko klizalište- rekao je Jasenko.

Zadovoljni s ovakvim jednim novim „sadržajem“ na klizalištu su i đakovačke gradske vlasti odakle podsjećaju kako je ove godine led na klizalištu „isprobalo“ više od 20.000 građana. Prema riječima predsjednika Gradskog vijeća Đakova Gorana Solde bilo je neopisivo zadovoljstvo na klizalištu vidjeti mladence.

-Time se ponovno pokazalo upravo ono što smo neprestano naglašavali, a to je da je  klizalište atraktivan i privlačan zimski sadržaj. Ivana i Jasenko su se spontano našli na ledu. Nisu se poskliznuli pa je za očekivati  da ih čeka sretan zajednički život- rekao je Soldo.

Najavio je i kako će odmah nakon demontiranja klizališta gradska tvrtka Univerzal nastaviti s pripremama za predstojeće ljeto i kupališnu sezonu. Naime, planira se daljni nastavak obnove Gradskoga bazena pri čemu će u cjelovitu obnovu prvo bazenska tribina s koje su jesenas skinute stare pločice. Potom slijedi postavljanje hidroizolacije i novoga završnog sloja, a onda i dalji radovi.

>> Severina i Igor Kojić izrekli sudbonosno DA nakon što su se dovezli u stojadinu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije