Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki dan

Severina i Igor Kojić izrekli sudbonosno DA nakon što su se dovezli u stojadinu!

Severina i Igor Kojić
Foto: Kurir
1/5
22.11.2015.
u 21:57

A da su zaista spremni, "otkrila" je i videosnimka objavljena na Youtubeu na kojoj se vide mladenci u bijelim majicama i sa širokim osmijesima na licu

Hej, ljepotice, moje prijateljice, gdje su naši snovi ostali. Hej sve smo mi, kao ptice selice, svaka svome jugu odleti. Djevojčice žene postale, neke su se već i udale, a ja još čekam azurne zore... Postoji li mladenka, a da joj prijateljice na svadbi nisu otpjevale gore navedene stihove Severinine pjesme? Možda poneka. A je li došlo vrijeme da autorica stihova iste pjeva sa svojim prijateljicama? Apsolutno.

Jednom se sina ženi

Tako je i bilo na velikom srpskom vjenčanju koje su 43-godišnja Splićanka i njezin 15 godina mlađi odabranik Igor Kojić priredili u Beogradu. Na svadbu su se iz kuće mladoženjina oca Dragana Kojića Kebe dovezli u bijeloj Zastavi 101, popularnom stojadinu, koji je bio okićen cvijećem i balonima. Osmijeh im nije silazio s lica dok su trubači svirali “Đurđevdan”. Ležerno odjeveni, mahali su fotoreporterima koji su se okupili iz cijele regije zabilježiti vjenčanje koje je brzo prozvano vjenčanjem desetljeća, a Keba im je donosio kavu i topli čaj kad su se požalili da su promrzli. Jer, jednom se ženi sina.

Mladence je u dvorani ukrašenoj egzotičnim cvijećem i s tronom za kraljicu estrade dočekalo oko 600 gostiju koji su od petka pristizali u Beograd. U salu su ušli koračajući crvenim tepihom. Lepa Brena uživala je u društvu supruga, stigao je i niz srpskih folk zvijezda poput Dare Bubamare te Nade Topčagić koja je mladencima, piše Kurir, darovala ajvar. Goran Karan stigao je još u subotu, bio je tu i Petar Grašo koji će prijateljici i zapjevati kao i Saša Matić. Omiljena Sevkina dizajnerica Aleks Dojčinović stigla je sa sportašicom Sandrom Perković, dizajner Ivica Skoko družio se s glumicom Ankicom Dobrić. Seve je došao nazdraviti i Nenad Ninčević, a da sve bude kao po špagi, brinuo se njezin menadžer i dugogodišnji suradnik Tomica Petrović te njezina kuma Andrea Čermak. Lijepoj pjevačici haljinu za njezino srpsko vjenčanje koje je osmislila kao “komediju s pljeskavicama, lukom i ajvarom” dizajnirala je Matija Vuica.

Euri u kuvertama

Otkako ih je na njezinu koncertu u Beogradu tada upoznao Edvin Softić, veza im se brzo počela razvijati, a da je zaljubljena do ušiju, pjevačica je priznala tjedniku Story kojem su mladenci, inače, prodali ekskluzivna prava na fotografije s vjenčanja, s tim da će prihod dati u humanitarne svrhe. Par se vjenčao krajem rujna u crkvici u Balama na intimnoj ceremoniji pa su zato u Beogradu odlučili napravit pravi “dernek” za sve prijatelje i suradnike.Za svadbenu predstavu pobrinuo se slovenski redatelj Tomaž Pandur s kojim je Severina surađivala na turneji Dobrodošao u klub. A, Severina kao Severina, za svoje je uzvanike napravila spektakl koji je mladence koštao oko 53 tisuće eura. Sudeći po kuvertama punim eura koje su gosti nosili mladencima, uspjet će “pokriti” svadbu.     

 

We are ready 🚀

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on

>>Severina cijeli dan vježba u teretani kako bi joj vjenčanica što bolje stajala

>>Severina ostala bez zraka na snimanju pod vodom 

Ključne riječi

Komentara 127

Avatar lobelzg
lobelzg
17:02 22.11.2015.

...e, dosadni ste vise s tom Severinom, Sorajom, Đokovicem, Big Brotherom i ostalim vijestima s bliskog istoka! tko ih j...! neka se usmrde tamo, kaj mi imamo vise s njima?!

Avatar Posmatrac NEU
Posmatrac NEU
17:46 22.11.2015.

Braco Hrvati, pa zasto ste nam bre uvalili ovu raspalu snajku ? Na sta ovo lici ? Gora je od Merlina.

PI
pinichi
16:39 22.11.2015.

Zar nemate pisati ništa pametnije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije