Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi pravilnik
Povratak na članak

Đačke ekskurzije pod znakom pitanja, škole nemaju za dnevnice nastavnika

Turizam će ostati bez dobrog dijela od 200.000 noćenja, koliko školarci ostvare. I to kad najviše treba, u izvansezoni

Komentari 3

Avatar abakus
abakus
23:03 10.10.2014.

Dijete mi je javilo da za koji dan njegov razred ide na jednodnevni izlet u jedan gradić u Hrvatskoj. Cijena izleta je 300kn. Ne znam je li ručak uračunat, ako i jest riječ je obično o kakvom restorančiću u kojem djeca dobiju pržene krumpiriće i pljeskavicu. Takav ručak može koštati najviše 40kn - to pouzdano znam jer mi dijete tako redovito ruča kad ide negdje na natjecanje sa sportskim klubom. Odakle onda ova visoka cijena izleta, a ponavljam da je u pitanju jednodnevni izlet, dakle nema spavanja? Svaka čast, ali 300kn je jako puno i mnogima je danas u ovoj krizi previše. A stid ih je reći djeci da nemaju. Riječ je o reketu kojim se roditelji muzu preko djece. Cijena takvog izleta trebala bi biti najviše 150kn, a i to je previše. Gdje nestaje razlika od 150kn i to za autobus pun djece? Te izlete treba ili zabraniti ili drastično smanjiti cijene. I živo mi se fućka za jade naših turističkih agencija. Neka se potrude i zarade na nekom strancu, a ne da preko škola reketare roditelje.

VL
KO
Križ od suza
23:48 10.10.2014.

Ekskurzije su postale legalno organizirani razvratni, bludni, oblokavajući, sadržaj za nedozrelu maloljetnu dijecu gdje roditelji troše zadnju kunu na moranu degradaciju i uništavanje vlastite dijece.

VL
GV
golub Vaso
05:29 11.10.2014.

neka roditelji vode svoju razmazenu i bezobraznu djecu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.