Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Gračanici

Dačić: Vjerujem u Srbiju na Kosovu

Ivica Dačić portal (1)
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
19.10.2013.
u 18:38

Mediji u Srbiji prenose kako za govora u manastirskoj porti bio prekidan uzvicima "Ivice Srbine". Dačić je dodao kako je točna izjava prištinskog premijera Hashima Thacija da on danas posjećuje Kosovo iz vjerskih razloga.

- Priština mi je zabranila dolazak u Štrpce, traže da se ne uplićem. Nema potrebe uplitati se, jer znam da ćete glasati za one koji će imati jedinstven stav s Beogradom. Priština ne zabranjuje dolazak onima koji se zalažu za bojkot izbora ili kolaboraciju s Prištinom jer Prištini ne odgovara da izađete na izbore. Mi moramo učiniti nešto što njima ne odgovara, a to je uzeti vlast i iskoristiti je za svoje interese. Ja vas neću pozivati u borbu do smrti kao u vrijeme Kosovskog boja, neću, kao što su neki činili, tjerati vas da podižete barikade, a poslije vas osuđivati što ste ih podigli. Dosta nam je bilo poraza na Kosovu, treba nam pobjeda i zato od vas tražim pobjedu na lokalnim izborima na Kosovu - rekao je srpski premijer Ivica Dačić za današnjeg posjeta manastiru Gračanicu za što je dobio dozvolu Prištine.

Mediji u Srbiji prenose kako za govora u manastirskoj porti bio prekidan uzvicima \"Ivice Srbine\". Dačić je dodao kako je točna izjava prištinskog premijera Hashima Thacija da on danas posjećuje Kosovo iz vjerskih razloga.

- Rekli su da je moj posjet vjerskog karaktera i to je točno jer vjerujem u Srbiju na Kosovu - rekao je Dačić.

Na pitanje novinara zašto u Gračanici ima tako veliko osiguranje, Dačić je odgovorio kako njemu osiguranje na Kosovu ne treba i ljudi kojima je okružen nisu pripadnici njegovog osobnog osiguranja \"već pratnja koja mi je dodijeljena za ovaj posjet\"

>>Dačić danas stiže na Kosovo prvi put nakon tri godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije