Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA
Povratak na članak

Dačić Stepinca nazvao ratnim zločincem: 'Podizanje spomenika jasna je poruka da je zločin protiv Srba dozvoljen i nekažnjiv'

- Zašto Europska unija šuti o rehabilitiranju fašizma i ratnih zločina? Da li šutnja znači odobravanje? - pita se Dačić.

Komentari 148

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
23:45 09.02.2017.

Smiješno. Pa Stepinac je spasio više Srba nego što su ih Dačić i Vučić uspjeli izdati i zgaziti vlastitim tenkovima.

VL
IP
ipacarek
00:17 10.02.2017.

U svakom slučaju Draža Mihajlović je veči zločinac od Kardinala Stepinca pa nema čoška u Srbiji iz kojeg ne viri četnički vojvoda .🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

VL
LI
lipnjak
23:51 09.02.2017.

Tko je Đačić?

VL
U1
ursus_1212
00:02 10.02.2017.

Mišljenje agresora nije bitno.

VL
Avatar mofo
mofo
00:59 10.02.2017.

Ja ne razumijem zašto hrvatska odavno nije prekinula sve diplomatske i ine veze sa srbijom.. Šta svi šute, nema tjedna kad dokazani četnici ne pljuju po hrvatskoj i nikom ništa.. Prekid odnosa, negativan glas za ulaz u eu, zabrana ulaska u drzavu, ma i zid ako treba..

VL
MA
marsovac
23:59 09.02.2017.

neka dacic pozove sve svoje poslucne ovcice iz Hrvatske, i izjednom nece biti problema. Siguran sam da mu drazina slika iznad kreveta visi,.....mozda cak i pop djujic..........................cedo ostaje cedo dacicu.

VL
ZG
zg223
00:43 10.02.2017.

srbi su kao neki vjernici a pljuju po covjeku koji ce uskoro biti proglasen svetim od strane pape.svetog covjeka nazivaju fasistom..samo srbi to mogu

VL
BU
bubacro
01:58 10.02.2017.

fašistički ministar ponovno falsificira povijest

VL
GE
genex
23:49 09.02.2017.

za malog slobu samo dvije riječi: APAGE SATANAS !

VL
AM
Ameise
00:04 10.02.2017.

ovo je provokacija a slanje vaseg vlaka (po njihovom voza) na kosovo nije?

VL
PL
@ploto@
06:14 10.02.2017.

Malo si poguglajte ime - Esther Gitman- pa ćete saznati tko je zapravo bio kardinal Stepinac.Dačić je Slobin taliban.Nisu ga uzalud zvali "mali Slobo".Za naše je političare sramota da uopće komuniciraju sa tim četnikom.

VL
GO
GodfridBujonski
23:54 09.02.2017.

Znamo da je svetac!

VL
NE
Nenadjebivi
06:44 10.02.2017.

Nazvati blaženog a uskoro nadam se i svetog kardinala Stepinca ratnim zločincem je zaista vrhunac bezobrazluka da se tako blago izrazim . Nakon ovoga Ivica Dačić bi trebao biti proglašen persona non grata u Hrvatskoj od strane hrvatske vlade jer na najgrublji način vrijeđa naše svetinje i vjerske osječaje večine hrv.građana koji su rimokatoličke vjere i štuju Stepinca kao sveca što on i jeste i treba da bude.

VL
HR
Hrabraja
00:07 10.02.2017.

Misljenje tog lopova nam bas i nije bitno

VL
HE
hr.eu
06:41 10.02.2017.

Ministar Dačić samo kaže ono što svi u Srbiji misle, od bebe do "dede", a to je da sve Hrvate treba "eliminisati" jer dok ima Hrvata ima i Hrvatske što znači da nema "velike Srbije" koja ima "izlaz na lepi plavi Jadran". Nije čudo ni zašto nema reakcija iz Hrvatske: pa srbijanske službe instalirale su svoje ljude u medije i mnoge državne institutcije sve u cilju razgrađivanja hrvtske državnosti, a političari na vlasti i u oporbi (većina) slijepo služaju naredbe masonskih krugova iz Brisela koji i Srbiju žele uvući u multi-kulti pakao zvan "EU".

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:45 10.02.2017.

a kaj dacica briga sto EU misli? Niti je njegova drzava clanica EU, niti ce to ikada biti.

VL
Avatar Maryo
Maryo
01:02 10.02.2017.

Nije Stepinac nikakav Zločinac bio. Ko obično srpske laži i farbanje stanovnika Srbije lažima. Naročito na RTS-u. Zločinci su Dačić, Vučić, Nikolić i drugi koji su bili za agresiju na HRvatsku 90-ih.

VL
MO
mobitel20
06:48 10.02.2017.

Vazno je prenositi ovakve nebuloze...Eto, to vam je srbijanski drzavni vrh ! Zamislite kakvi su "istinoljupci i intelektualno-moralni kapaciteti" oni koji ih slusaju ili podrzavaju !? A to je 90% medija i drustva opcenito. Oni trajno zive u alternativnoj "istorijskojj istini" pisanoj samo za "nebeski narod" kako ih naziva svetosavsko militantno,dominirajuce, krilo SPC ! Nuditi im istinu, dokumente, logicko zakljucivanje...nee, uzaludan posao. Pa njihovi udzbenici su laz do lazi ! Ali, "domace antife" o tome ne govore. To je drustvo u kojem su pop Djujic, Pecanac, Draza antifasisti !? Sluzbeno ! Dodani su im Nikolic, Seselj, vucic i niiiz ministara i medijskih udrednika. A "tekovine NOB-a" brani Milosevic, Vulin, Dacic... Veliku potporu dobijaju od svima poznatih krugova i u Hrvatskoj ! Gude istu pjesmu a presucuju Nedicevu nacisticku Srbiju, logore ,zlocine i rasne zakone ! Stovise, Nedica javno nazivaju "srpskom majkom" jer je osigurao da 3/4 Srba uopce ne osjeti strahote ww2 ! Zato je bogohulno stavljati u istu recenicu jednog kardinala koji nikakav zlocin nije pocinio i neke od navedenih monstruma. To je kao da usporedjujete Dalaj lamu i Breiveka ! Na srecu, ta drzava ostati ce , kao i kroz povijest, dio rusko-turske zone i necemo se morati s njima gnjaviti. Ali zato moramo kroz skole poducavati djecu sto je velikosrpska i jugonacionalisticka mitomanija i na vidjelo iznositi sve cinjenice i potpunu istinu ! Zato je silama mraka i toliko vazna prosvjeta,Barisic, kurikul...da sprijece upoznavanje mladjih narastaja s istinom i opasnostima od velikosrpskih mitova. Jer nasa djeca misle da su to normqlno obrazovana bica kao drugdje po svijetu,ne znaju da njih skola i crkva uci da su oni "nevini", svi oko njih "zlocinci" i da "trebaju cekati trenutak za povratak srpskih zemalja"! To je misljenje ogromne vecine. Tako formirane osobe u Srbiji postaju uvjerene da su u pravu, da su "drugi njima nanijeli stetu"...oni uopce ne znaju, ne uce to, nemaju pojma o velikosrpskoj ideologiji koja silom osvaja tudju zemlju i negira jezik i cijele narode ! U najvaznijim tockama pomazu im domaci jugonacionalisti i zato su vazne sljedece godine da se postavi "duhovno-obrazovni zid" temeljen na istini koji ce stititi nas narod od trajnih i sustavnih velikosrpsko-jugonqcionalistickih propagandnih lazi !

VL
DU
Deleted user
08:54 10.02.2017.

Hrvatska je EU i svojim ravnopravnim glasom komanduje europskom unijom. Za teroristu i atentatora Gavrila Principa je Draža Mihajlović mala beba a Srbi ga još i danas veličaju i slave jer je ubio austrijskog princa Ferdinanda i njegovu trudnu ženuu i tako izazvao prvi svjetski rat sa dvadeset milijuna mrtvih! Srbijanski radikali su nam u jednom terorističkom napadu u njihovom parlamentu 1928 god, likvidirali tadašnje hrvatske političke čelnike braću Radić i Đuru Basaričeka kad su im došli u goste! Devedesetih godina su nam htjeli ukrasti jednu trećinu teritorija i pripojiti srbiji. Zahvaljujući Oluji i Generalu Gotovini to se nije desilo a Oluja će se şlaviti i u idućih milijardu godina. Stepinac će biti proglašen svecem a naš ministar vanjskih poslova nema .uda da vrati .etniku istom mjerom.

VL
PL
@ploto@
06:22 10.02.2017.

Meni je sramota da hrvatska podanička vlast ne reagira u EU da su u Srbiji na vlasti četnici koji su bili dio agresije na RH,BIH i Kosovo i da Srbija sa njima na čelu nema što tražiti u EU.Nama ti četnici svaki dan dijele lekcije.Pozvao bih ja našeg veleposlanika nazad ,dok se malo bratija sa kokardom ne ohladi i prestane svakodnevno lajati protiv RH. Nakon ispada izaslanika srpske Vlade za pravoslavni Božić i sramotne kilavo- ljigave rekcije Plenkovića,mene je sram kakav smo mi narod i tko nas predstavlja.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.