Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijer srbije

Dačić o regionalnoj suradnji: Jedino s Hrvatima imamo problema

'Prime minister-designate Ivica Dacic looks on at the Serbian National assembly building during of a parliament session in Belgrade on July 26, 2012.   AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC'
AFP/PIXSELL
25.12.2012.
u 19:07

- Odnosi moraju postojati. Trebamo raditi, ne bih rekao na normalizaciji, već na spriječavanju, da taj, kako sam ga figurativno nazvao, led koji postoji ne postane toliko debeo da se ne može tako lako otopiti - rekao je Dačić

Agencija Tanjug prenosi izjavu srpskog premijera Ivice Dačića da regionalna suradnja nikada nije bila bolja osim što Srbija ima problema s Hrvatskom, ali će "u skoroj budućnosti nastojati pronaći konstruktivne prilaze rješavanju problema s Hrvatskom bez obzira na sve različite stavove koje dvije države imaju".

- Odnosi moraju postojati. Trebamo raditi, ne bih rekao na normalizaciji, već na spriječavanju, da taj, kako sam ga figurativno nazvao, led koji postoji ne postane toliko debeo da se ne može tako lako otopiti - rekao je Dačić dodajući kako postoji već inicijativa za susret s hrvatskim kolegom Zoranom Milanovićem.

>> Dačić: Odnosi u regiji pogoršani su nakon presuda Haaškog suda

Komentara 35

Avatar El Indio
El Indio
19:45 25.12.2012.

25.12.2012. u 19:41h zo311052 je napisao/la: ----------------------------------------------------------------- Ma naravno, sve iz ljubavi, a Radic nadrapao zbog antipaticnosti

HR
hr76
19:46 25.12.2012.

Ja znam kako će se odmah poboljšati odnosi! Tako da ti Dačiću odeš iz politike zajedno sa svim drugim reliktima Zlobinog režima. Ne spominji sveto ime Hrvatsko svojim prljavim ustima.

DE
dejure
19:44 25.12.2012.

Tko to forsira saradnYU sos srbiYU, koja niti priznaje agresiju, progone nesrba, genocid, logore, ne podmiruje račune za sva svoja zlodjela, već naprotiv, za sve to optužuje Hrvatsku, a u Hrvatskoj niti jedan četnik nije odslužio kaznu za tisuće smrti i ostalih zlodjela, niti je na vidiku nikakva aktivnost prema katarzi srba, koji je dugotrajann proces ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije