Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasna životinja

Dabar do smrti izgrizao ribiča u Bjelorusiji

Dabar (1)
Patricija Oković/DZZP
11.04.2013.
u 12:49

Muškarac je prišao dabru dok je bio na jezeru Shestakov te ga pokušao fotografirati, no životinja ga je udarila i počela gristi

Jednog ribiča na jezeru Shestakov u Bjelorusiji dabar je izgrizao do smrti nakon što ga je muškarac pokušao fotografirati.

Muškarac je bio s još dvojicom prijatelja u ribolovu kada su ugledali dabra na drugoj strani ceste, piše Sky News. Zaustavili su se kako bi ga fotografirali, a kada se ribič približio životinji, ona ga je udarila te počela gristi po bedrima. Prijatelji su uspjeli otjerati životinju i zaustaviti krvarenje iz rane, no dabar ga je ugrizao za glavnu arteriju te je ribič naposljetku iskrvario.

Inače, napadi dabrova su rijetki, ljude obično napadaju ako imaju bjesnoću.

>> Najveći europski glodavci počeli smetati poljoprivrednicima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije