Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARAN KVAR

Dabar bio u potrazi za hranom pa pregrizao kablove

Dabar
Foto: DVD Kneginec Gornji/Facebook
1/5
25.05.2023.
u 12:00

Na mjesto događaja vrlo brzo su došli i vatrogasci koji su ulovili dabra i vratili ga u prirodno stanište. Također, objavili su slike dabra kod šahta HT-a na svojoj Facebook stranici.

Dio općine Gornji Kneginec u blizini Varaždina ostao je bez interneta i fiksnih telefonskih veza. Načelnik općine Goran Kaniški kazao je da je uzrok nestanka interneta dabar.

Dabar je bio u potrazi za hranom te je zalutao na šaht HT-a kod mjesta Turčin. Sjekutićima je pregrizao magistralni internetski kabel koji vodi do Gornjeg Kneginca. “Ako živite u Općini Gornji Kneginec i nemate interneta, evo krivca iz Turčina, gospodin dabar u šahtu HT-a”, kazao je načelnik općine za portal Danica.hr.

VEZANI ČLANCI:

Na mjesto događaja vrlo brzo su došli i vatrogasci koji su ulovili dabra i vratili ga u prirodno stanište. Također, objavili su slike dabra kod šahta HT-a na svojoj Facebook stranici. Također, na teren su došli i djelatnici Hrvatskog telekoma pa se ubrzo očekuje i popravak kvara. 

VIDEO: Vatrogasci gase požar u poslovnom prostoru na Krugama

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
12:54 25.05.2023.

Dabar je pregrizao kabele. A kablovi su nešto posvema drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije