Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija spiderweb

'Da smo na Bahame išli po kokain, ne bismo stavljali slike na internet'

spiderweb,dileri s kariba,marina gaspar,portal
Anto Magzan/PIXSELL
05.07.2013.
u 21:05

Gašpar je govorila o tome kako se zaljubila u Aničića u banci u Torontu gdje je bila službenica, a Aničić njihov klijent. Na Bahame je, rekla je, u kuću koju je Aničić unajmio, pozvala svog bratića Milana Stevanovića

– Svađala sam se Aničićem jer nije htio da s njim putujem u Hrvatsku, ali nije mi znao objasniti zašto želi da ostanem na Bahamima, to sam shvatila tek nakon što smo uhićeni u Sloveniji – svjedočila je tako u petak na zagrebačkom Županijskom sudu Marina Gašpar, jedina žena u optuženoj ekipi dilera na čelu s Miroslavom Aničićem u čijim je koferima nađeno sto kilograma kokaina, a grupu se tereti i za krijumčarenje dodatnih 75 kilograma. 

Marina Gašpar je govorila o tome kako se zaljubila u Aničića u banci u Torontu gdje je bila službenica, a Aničić njihov klijent. Na Bahame je, rekla je, u kuću koju je Aničić unajmio, pozvala svog bratića Milana Stevanovića. Uhićeni su svi koji su tada putovali s Aničićem, pa i Stevanović i Davor Matić, koji su svoje fotografije s plaža i obilaska gradova na Karibima redovito objavljivali na Facebooku.

Da su na Bahame išli po kokain, sigurno ne bi stavljali slike na internet, rekli su. S drogom nemaju veze, a bili su presretni što im je Aničić dao priliku da posjete Karibe.

>>Dileri s Kariba: Nizozemci izručili 'kralja kokaina'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije