Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Jovanović:

"Da se ne prezivam Jovanović manje bih smetao Kosor"

'11.02.2011. Markov trg, Zagreb - Zeljko Jovanovic, saborski zastupnik SDP-a Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
'Patrik Macek/PIXSELL'
15.10.2011.
u 16:35

SDP-ov zastupnik smatra da je novi premijerkin slogan "J.K. is OK" odličan za natjecanje miss Pakraca.

Hoćete da vam pokažem koliko sam prijetećih pisama dobio zbog svojih istupa, sa samo jednom porukom koja je uvijek usmjerena na moje prezime? Izgleda da bi i Jadranka Kosor lakše podnijela da o kriminalnom karakteru njene vlasti govori netko drugi tko se ne zove Jovanović, izjavio je SDP-ov zastupnik Željko Jovanović u intervjuu za Novi list, komentirajući izjavu Josipa Đakića o imenima istaknutih političara Kukuriku koalicije.

Jovanović, protiv kojega je HDZ podigao tužbu zbog klevete nakon što ih je SDP-ovac nazvao kriminalnom organizacijom, smatra da ga ta stranka želi spriječiti da govori istinu.

- Ali, nebitan sam ja u cijeloj ovoj priči, jer vraćanjem verbalnog delikta Vladimir Šeks po nalogu Jadranke Kosor ruši temeljni postulat parlamentarne demokracije – slobodu govora i mišljenja. Dakle, osim mene odgovarati možete i vi jer ste baš vi u Novom listu 2010. prvi prenijeli moju izjavu o vrhu HDZ-a kao kriminalnoj organizaciji - rekao je Jovanović, koji se ipak ne boji HDZ-ove tužbe jer smatra da bi u slučaju sudskog postupka zapravo mogao dokazati svoje tvrdnje.

SDP-ov saborski zastupnik komentirao je i novi slogan Jadranke Kosor "J.K. is OK".

- Za prvu pratilju na natjecanju za miss Pakraca slogan je odličan i znači da će na predstojećim parlamentarnim izborima proći poput svojedobno na izboru za lokalnu miss. Druga pratilja. Poput misice koja je rekla »It's ok« i otišla u povijest - smatra Jovanović.

Cijeli intervju možete pročitati na stranici Novog lista.

Komentara 106

SO
sotokuco
18:18 15.10.2011.

Stari, što je je, prezime ti je bez veze, ali pošto to nisi ti kriv, nemam ništa protiv tebe.

Avatar lost4life
lost4life
18:45 15.10.2011.

Neka promjeni prezime u Vlaisavljević i još neka si da ime Dušan.......

PI
Pippo9
17:32 15.10.2011.

Ovakvim izjavama i istupima ovaj lopov samo govori o sebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije