Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema isprike

Đakić: Imam pravo reći javnosti tko smo mi, a tko su oni

josip đakić
Arhiva VL
06.10.2011.
u 19:37

Čelnik Hvidre objasnio je da se ne boji sankcija iz HDZ-a zbog verbalnog napada na SDP-ovce.

Šef virovitičko-podravskog HDZ-a i čelni čovjek Hvidre Josip Đakić, koji je u srijedu na mini saboru IV. izborne jedinice u Osijeku rekao da mu se učinilo da SDP zastupa srbijansku, a ne hrvatsku Vladu, nije se ispričao unatoč oštrim reakcijama, prenosi Dnevnik.hr.

– I dalje stojim iza svojih izjava i reći ću sljedeće. Ono što sam govorio, samo sam prezentirao ono što je bilo objavljeno u novinama, a pisalo je Ranko, Rajko, Rade, Veljko i Zoki pa mi se učinilo da su izbori u Srbiji. To sam rekao i iza toga stojim. Tako mi se učinilo dok sam čitao novine. To su mi rekli i moji građani. Vjerujem da mogu u demokratskoj zemlji reći jasno i glasno građanima Hrvatske da su kandidati za izbore u Srbiji – kazao je Đakić za Dnevnik.hr.

Na upit da komentira kako su čak i neki HDZ-ovci i pučki pravobranitelj njegov komentar ocijenili neprimjerenim, Đakić je kazao da oni imaju to pravo.

– Mislim da se pučki pravobranitelj ima čime baviti, ima dovoljno posla, ne miješati se u predizbornu utrku. A moji kolege nisu ni znali što govore i što komentiraju jer jučer su bile dvije moje izjave. Jedna na Odboru za ratne veterane u vezi glasovanja o zakonu i Darko Milinović je kazao da nisam trebao staviti Slobodana Uzelca kao potpredsjednika Vlade u isti koš s četnicima i krvnicima – objasnio je te dodao da se ne boji sankcija iz HDZ-a jer je predizborno vrijeme te da ima pravo reći javnosti "tko smo mi, a tko su oni".

Komentara 306

DU
Deleted user
10:16 07.10.2011.

Valis , ti si u pravu samo je pitanje gdje je naj... , moguće na prvoj liniji bojišnice ili na prvoj liniji šanka... , ja znam neke koji su tamo nastradali i ..... !!!!

KI
kiwi2
15:20 07.10.2011.

. 07.10.2011. u 15:13h zlatarx je napisao/la: Čuj, Zlatar, kad smo već kod šuškavaca, moglo bi se reć da je Dragi Vođa Ivo bio vidovit: znao je da će HDZ-u kad-tad doć šugava jesen :).

X2
xychhr-200
21:18 06.10.2011.

. ZNA SE... idemo dalje... u pljačku i primitivno klevetanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije