Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dario Juričan:
Povratak na članak

'Da se Kutlu pričepilo, bi li nastao Todorić?'

Redatelj D. Juričan najavio je skorašnju premijeru novog filma “Gazda: Početak” u kojem se istraživački bavio Kutlom, Todorićem, Sessom

Komentari 4

TR
tramontana
10:34 03.11.2017.

Da se pričepilo Kutlu? A di ti živiš, a. Ko ga je smija krivo pogledat?. Krivousti ždral je bija gospodar svega.

VL
IC
Icek53
07:43 03.11.2017.

I Kutlu i Todorica i one velik broj ali manjih stvorila je Hrvatska politika i politicari.Znaci za lose stanje naroda i zemlje krivci politicari koji su dobro placeni i imaju razne privilegije,a odgovornosti nista.

VL
SS
sokac sa drave
10:33 03.11.2017.

Kutle i Todoric kazu postavit cemo Sesu on je nas gena kamenitih nitko nam nista nemoze mozemo i dalje pljackati.A sta ako se Hrvatski narod pobuni.Kazu nista vec ce nas Krsticevic njima poslati vojsku u gradove sto znaci sah-mat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.