Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo za stručnjake
Povratak na članak

'Da sam šutio o povjerenstvu, dobio bih 60.000, a ne samo 4000'

Naknade za stručne skupine i povjerenstva služile kao paralelan sustav nagrađivanja u nekim resorima

Komentari 9

DO
doktorica
00:49 10.05.2011.

zbog onih koji šute korupcija kod nas osobito krupna,a ne ovi kokošari neće tako nikada biti otkrivena....

VL
SP
sper
02:01 10.05.2011.

cuj nisu znali? pa svaka ptica na grani zna da se na povjerenstvima dobivao dodatak na placu. Koji su to lazovi. Isto tako - vlada nije objavila analizu, pa kako nije ako je rekla da je 50mil kuna godisnje isloo na to... to je placa na placu bila, i svaki drzavni sluzbenik to zna.

VL
Avatar Romano37
Romano37
06:27 10.05.2011.

Siniša, jadna li ti majka, kažeš nisi znao za lovu, koja ti je stalno priticala na bankovni račun ? Koliko takovih uplata stiže bezrazložno na račune sviju vas šupljoglavaca, a vi jadni nemate saznanja o tome ? Poradi takovog vladinogg poslovanja smo mi umirovljenici prikraćeni usklađivanja mirovina, te smo još uvijek na udaru kriznog poreza. Sramota !!!

VL
UT
utatica
07:08 10.05.2011.

\"Naknade za stručne skupine i povjerenstva služile kao paralelan sustav nagrađivanja u nekim resorima\" U čemu prednjači Grad Zagreb! SDP-ova i HNS-ova bagra nametnula nam najveći prirez u Hrvatskoj pa si međusobno dijeli naše milijarde, samo HNS-ova kučka Alenka Čičinn Šain ima preko 30.000 kn prihoda. Uz te ernormne pirhode čim treba nešto vanredno napraviti (osim ispijanja kavica) odmah im se ekstra honorira. To su ti socijalno osjetljivi kmeri! Znate li dragi zagrepčani da bagra 40% gradskog proračuna potroši na svoje plaće? Mislim da se tu bagru bez prave revolucije ne će moći počistiti iz politike jer smo u medijskoj blokadi pa se kvalitetni kadrovi niti ne mogu ozbiljno kandidirati

VL
DU
Deleted user
08:16 10.05.2011.

Zašto uopće posebno plaćati povjerenstva? Što ta povjerenstva rade i sastaju se nakon radnog vremena? Sve je to legalna PLJAČKA! S obzirom da Zagrebom vlada SDP/HNS i da je Zagreb četvrtina Hrvatske, gdje su sada komentatori patuljčica, cvrčak, rambo, kamoćemo, itd.... Želim reći da nema razlike između HDZ-a/SDP-a/HNS-a itd... Sve su to učenici i sljedbenici tite i njegove škole. Svima koji su bili aktivni u SKJ=KPJ=SKH=HDZ+SDP+HNS+IDS treba im zabraniti svako političko djelovanje i rad u javnim tvrtkama. Neka idu na tržište i neka se tu dokažu sa svojim obrazovanjem i svojom sposobnosti. Svima oduzeti , koji nemogu dokazati porijeklo imovine! Taj novac upotrijebiti za oporavak privrede (turizam - naprije utvrditi tko će nam biti gosti!, poljoprivreda i stočarstvo -eko-hrana!, brodogradnja!, kao i ulagati u energetiku!). A ne trošiti na bezvezne projekte kao \"hrvatski elektro-auto\". Za Hrvatsku su količine male, a svijetska autoindustrija neće dozvoliti malima da ojačaju i uzmu to tržište! Treba biti realan i razuma, te koristiti ono što na nam je Bog dao. Kad se to napravi, neće bi

VL
CI
cici14
08:39 10.05.2011.

Hm Svi kukaju da su male plače u državnoj upravi. Jesu, to je istina, ali postoji kvaka 22. Kod mene u firmi, svi smo zarađivali otprilike isto(malo), no od kad je centralizirana javna nabava, natječaji, honorari, ugovori sa dobavljačima, izvođačimama radova, nestalo je osmijeha sa nekih lica, a i dalje zarađujemo otprilike isto. Što je briga čistačicu što je centralizirana nabava uredskog namještaja, i zašto je nesretna? Ali suprug, slučajno, ima firmu koja prodaje uredski namještaj. I tako to ide. Kako je moguće da honorari i ostale naknade budu veče od mase brutto plača mjesečno u nekim državnim ustanovama? I onda na kraju svi kukaju da zarađuju malo. I naravno, nitko ništa ne zna.

VL
OB
-obrisani-
08:43 10.05.2011.

\'Da sam šutio o povjerenstvu, dobio bih 60.000, a ne samo 4000\' a da samo od početka bio dio \"Udruženog Zločinakog Podhvata\" mogao sam dobiti 24. ili 18. godina umjesto da pecam ribe doma na Zapadnom Balkanu..

VL
NE
newyorker
10:20 10.05.2011.

EUJanez-Haag - kaj nema interneta u sloveniji pa uvijek tu dolazis? zadnje kaj sam provjerio bilo je www.delo.si, www.dnevnik.si ili najbolje za tebe - prilagodjeno tvome umu i inteligenciji slovenske novice..

VL
NI
Nikahr80
10:38 10.05.2011.

\".. Vlada odlučila zatajiti rezultate šestomjesečne analize, a premijerka Jadranka Kosor otkrila je tek da su naknade godišnje odnosile 50 milijuna proračunskih kuna. \" ________________________________________ 50 mil. kn, bože dragi pa jel ta kokoš svijesna koliko bi firmi normalno radilo sa godišnjih 50 mil kn, firmi koje bi možda i donjele neki konkretan proizvod a ne običnu maglu. I onda nas bombardiraju sa poboljšavanje pravosuđa za EU, ma gdje je para lopovi jedni? Nije sve na Ivinom računu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.