Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Da je ljevičar, 
Thompson bi odavno bio najbolji hrvatski roker

Za hrvatske netolerantne medijske i marksoidne političke elite ništa ne znači većinsko mišljenje ako se one s njime ne slažu

Komentari 85

Avatar MENSA
MENSA
08:39 02.07.2014.

Nisam neki Thompsonov fan ni u kojem smislu ali činjenica je kako Marko Perković Thompson nikada nije bio ni optužen, a kamo li osuđen za bilo kakve protuzakonite radnje ili "ideje"! Unatoč toga, ovog se čovjeka već decenijama šikanira, proganja,, napada lažnim insinuacijama i slično i to samo zato što se "nekima" ne sviđa njegov životni svjetonazor, njegova politička "opredjeljenja" i/ili što po mišljenju tih..."nekih", malo previše "miriše" ...."Hrvatski"! E pa neće (više) to tako ići dame i gospodo ili možda ...."drugarice i drugovi"! Ako netko misli da Thompson radi nešto protuzakonito....pa neka podnese tužbu nadležnom sudu i svoje "navode" dokazuje u sudskom procesu.U suprotnom Thompsonovo medijsko (i ne samo medijsko) proganjanje, šikaniranje i vrijeđanje zaista je prevršilo svaku mjeru.

VL
DR
draxy
08:45 02.07.2014.

Thompsona rijetko slušam jer to nije stil glazbe koju volim,ali ga cijenim i smatram da bi još puno Porina dobio da ima drugačije prezime i da u pjesmama nije isticao svoje domoljublje. To što mediji propagiraju da je pjevao ustaške pjesme ja ih osobno nisam čuo a što se tiče Čavoglava to je pjesma koja nam je u Domovinskom ratu puno značila a to znaju svi branitelji.

VL
DU
Deleted user
08:42 02.07.2014.

U Hrvatskoj su svi ljevičari. Jer da nije tako ova država bi prosperirala.

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
10:46 02.07.2014.

Pročitao sam sve komentare...........jeli on naj bolji hrvatski roker ili ne neka drugi odluče koji se bolje razumiju....Meni osobno su njegove pjesme ok,.....idu iz srca hrvatskoga....

VL
SE
sestrićna
12:05 02.07.2014.

da pjeva pjesmice o dragom vođi ivi kao hladno pivo bio bi pravi umjetnik :)))

VL
BS
bstrabi2
10:47 02.07.2014.

Ja da je Thompson ljevi.Nikad mu nebi došao na koncert.On je naš Hrvatski idol.I ako ga crveni ne žele.Baš me briga.On je jedini što u svojim pjesmama kaže istinu.Masimo je za vreme rata pobjego u Italiju,a danas glumi rodoljuba.Bolje biti pošten nego komonista....

VL
NI
ninja72
09:23 02.07.2014.

Koji nacionalizam, koji turisti,? Ma pivati ce On i dalje ka sto je piva i dosada!

VL
SO
Somelier
11:33 02.07.2014.

Za vas mnoge komuniste koji ovdje komentirate, Thompson je svemir. Znači nedostižan. Sa pjesmom "Bojna Čavoglave" protjerao je četnike iz Hrvatske. Tu su pjesmu pjevali naši branitelji u obrani Hrvatske. Njihovi su pjevali o drugu Titu i ljubičici bijeloj i plavoj sa petokrakom i kokardom na čelu. Mnogima ovdje prema komentarima puno su drže petokrake i kokarde od šahovnice. A šta se tiće Thompsonovih nastupa vani, zna se koliko je jak srpski lobi vani. Plus toga naše vlasti urgiraju kod stranih vlasti da zabrane MPT nastupe. Za to nemaju hrabrosti u Hrvatskoj učiniti.

VL
CR
CroHR123
13:23 02.07.2014.

Najbolje mi je čitati ove plaćenike koji pljuckaju po Thompsonu, a teško da su ikada čuli ijednu Thompsonovu pjesmu (osim možda Čavoglava), kamoli da su ih shvatili. Pjesma za koju je nagrađen Porinom potpuno zasluženo je dobila najviše glasova. Bilo je još nekoliko velikih hitova u prošlih godinu dana, ali tko je čuo Samo je ljubav tajna dvaju svjetova i vidio koliko se vrti na sve strane, sigurno mu nije čudno da se radi o hitu godine.

VL
SO
Somelier
12:59 02.07.2014.

noesiss Na koje Hrvate ciljaš da su zadojeni nacionalizmom. Ako na one prave, domoljube onda u redu. Ajde malo po googlaj pa češ vidjeti da nacionalist = borac za dobrobit svojega naroda. Ti guslaš o nacionalizmu i dalje po Jugoslavenski.ki. Ako nisi znao krećem se po svijetu i nigdje nisam čuo da smo mi Hrvati "nacionalisti" osim od vas srba. A to ionako nije važno.

VL
SO
sohnahoakasaa
00:23 03.07.2014.

Znate kaj vas najviše boli, vas kaj nemate argumenta već samo silnu mržnju prema svjetonazoru 92% vjernika u ovoj državi. Nije važno koje je čovjek vjere već koliko se trudi živjeti nauk vjere. Ni jedna ne uči zlu, patnji i nanašanju bilo koje i kakve boli svom bližnjemu. Nama je jasno zakaj volite partizanske pjesme, nama je jasno zašto volite petokraku i zašto vam još uvijek svaki krezubi jadnik u Kumrovcu ili Srbu draži od Marka Perkovića. Ja znam da je vama muka zakaj ga rajše zovemo Thompson. Zato kaj je njome sa svojim suborcima diljem Domovine vaše neprežaljene potjerao iz ove Hrvatske. Meni je super kak vas opće 'ne doživljava'. On sebi i nama pjeva o čovjekoljublju, domoljublju i Bogoljublju, ima svoju predivnu obitelj i svaku prepreku u životu prihvaća na način da ju treba savladati i zato ste jadni. A kad opet budete u 'mišjoj rupi' opet će MPT pjevati pred 60 tis. ljudi. A mi, mi nismo pazili pa vas koji ne poštujete ovu zemlju ima ili je ostalo je previše. Svjesni smo da nam nikada nećete željeti dobro pa čak i pod cijenu da i vama ne bude. Između nas je mil. svjetlosnih godina razlike i zato ta silna žuč koja vas peče stoljećima. Ali već bi trebali naučiti i odustati i živjeti dostojno čovjeka. Nikako da shvatite ili je 'kvaka' u genetici. Ja mislim da su geni i stvar je nepopravljiva...na žalost.

VL
LB
lela.baborela
12:20 02.07.2014.

Pa Thompson i je najveći jer plaća i najviše poreza,čak i za ne pjevanje. I da je Thompson ljevičar nikada mu ne bih došla na koncert. I zato što Thompson kroz svoje pjesme govori istinu zato najčeše slušam njegove pjesme.

VL
Ivan Štorga
17:05 02.07.2014.

A kako bi g. novinaru g. Perković mogao biti ljevičar s onakvim tekstovima?

VL
SE
sestrićna
18:47 02.07.2014.

ako želi da ga "narod" voli mora potpisati ugovor s drugovima..kao što su to napravili let3 majke hladno pivo itd..onda bude na partijksoj tv hrt skoro svaki dan i partijki mediji će od nejga napraviti dobricu i pravog antifašista:))

VL
KA
kalinovac
11:37 02.07.2014.

Kuda nestaju moji komentari?

VL
Avatar MarkoHR
MarkoHR
08:45 03.07.2014.

Pjesmu "Jasenovac i Gradiška Stara" izvodi Joško Tomičić, na YouTube-u postoji njegova originalna pjesma. Netko je zvučnu kulistu te iste pjesme prekopirao, i kao izvođača stavio Marka Perkovića Thompsona (naravno bez videa, jer bi se u protivnom vidjela cjelokupna laž)) Nevjerojatna lakoća podmetanja, manipuliranja, propagande i laži.

VL
Avatar Lizard king
Lizard king
23:09 03.07.2014.

Hmm..opet nebuloza...sta se dogadja sa tim nasim novinarjma tekstopiscima i komentatorima?? Ajme ljudi, ja volim njegovu glazbu, slusam ga povremeno, ali - rocker?!? Thompson je obican pripadnik tzv. zabavne, iliti pop glazbe, sa rock glazbom veze nema..! Pa dajte urednicii novina, pazite kome dajete da objavi clanke, zar nitko ne provjerava sta ide u stampanje i u javnost? Koji rocker, ajme...

VL
Avatar abakus
abakus
08:45 03.07.2014.

Meni samo nije jasno na temelju čega se kod nas svako malo i dan danas pojavljuje onaj Gobac za kojeg ne znam što je u životu uopće napravio. On izlijeće iz svake gluplje emisije na TV-u kao svojevremeno Jaca iz paštete, a zašto i na temelju čega - ne zna se. No možda je kreveljenje neka zasluga u našem društvu, tko bi ga znao...

VL
ZA
zagreb1111111111
23:28 02.07.2014.

Kada kažu da su Hrvatsku napravili partizani ZAVNOHOM , to je istina. Kada će je napraviti Hrvati, Hrvatska će biti zajednička država s Bosnom kakva je bila dok je bila Kraljevina Hrvatska .

VL
DU
Deleted user
08:05 03.07.2014.

@ draxy imas (bar je bilo) na jobitou "gardiska stara" da je se kod nas postuje zakon bio bi kaznjen. Sto se tice "Cavoglava" slazem se s tobom, samo to su bila druga vremena, sad je, recimo, mir.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.