Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Da, gđo Orešković, trebate se ispričati Karamarku

Da se grupa Borg dogodila, primjerice, u Nizozemskoj, gotovo je sigurno da bi ta vlada pala kao trula jabuka. No, hrvatska politika ne počiva na načelima već na licemjerstvu

Komentari 52

JA
jadrmatic
08:21 06.12.2018.

Nikakva isprika, drugarica je dužna nadoknaditi 200 milijuna kuna štete koju imamo zbog gubljenja arbitraže s MOL-om, skupa s Božom Petrovom i kompanijom koja se zalagala, direktno ili indirektno, za eliminaciju Karamarka i nastavak arbitraže. Siguran sam da drugarica Dalija ima određene oralne kvalitete kojima bi mogla osigurati naknadu štete državi.

VL
KO
komentant
09:45 06.12.2018.

Sve ovo izgleda kao totalno ludilo. Ako je zbilja to sve istina što nam serviraju pojedini novinari i pojedini saborski zastupnici, bilo oni iz oprbe bilo oni iz vlasti, onda naša država počiva na aferama i pljački te otuđivanju imovine i materijalno i financijski. A nigdje dokazano odgovornih. Svi bi trebali pred zid i političari i ministri i razne uprave velikih firmi i agencije i tko to može više pobrojiti. Dali je to stvarno sve moguće. Korupcija je jedno ali ovdje se radi o silnim milijardama o nevjerojatnoj imovini. Ovdje hebe lud zbunjenog.

VL
GV
golub Vaso
09:24 06.12.2018.

Karamarko je pao kao smetnja buzinu, dok Plen Ki 🌒 sluša sve što mu kažu strani centri moći.

VL
DU
Deleted user
09:10 06.12.2018.

neka se prvo aca stankovic prvo isprica luki modrica z avrijedjanje prije tocno 1 godinu

VL
Avatar tkozna
tkozna
09:44 06.12.2018.

Ameri su kaznili spličanku jer je zaradila silne dolare zahvaljujući povlaštenim informacijama. A kod nas mafija piše zakone i dela buissnis. Kako ide ona najnovija štorija sa investicijama Hyndaia, buahahahaha.

VL
HR
Hrvatska
09:04 06.12.2018.

Partizanka Dalija nema obraza da se isprica.

VL
MI
Milan1
09:31 06.12.2018.

Temeljno pitanje - jeli Karamarko bio u sukobu interesa ili ne. Vidljivo da nije. Od toga sve pocinje. Pa i zavjera ucijenjenih udbasa u samoj stranci. Sve ostalo je manje vazno.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
09:27 06.12.2018.

"Ako to nije razlog za ostavku vlade, onda se svi trebamo ispričati Karamarku, veli sad Dalija Orešković" - E moj Hrstiću, zar je tako teško razumjeti smisao izjave g-đe Orešković?

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:36 06.12.2018.

svaki zakon, propis, odluku, netko mora napisati. zakon po kojem je agrokor spašen je zakon koji je ušao u pravnu legislativu eu-a, zakon koji drugi proučavaju, zakon čije se provođenje proučava, zakon koji je dobio i pohvale. hrvatska kao jedna mala zemlja je uspjela stabilizirati jednu u eu okvirima veliku kompaniju (samo se smijte), bez da je državnim novcem išta platila. to je ono što boli oporbu i velik dio medija kojima agrokor u postupku spašavanja nije više davao silne novce za 'reklamu'. činjenica je da je martina dalić izuzetno uspješno stvorila temelje za spas agrokora i da ju je vrh države u tome podržao bez ikakvih zadrški. to što su savjetnici masno zaradili može čuditi samo naše kokošare, to je uobičajena praksa u svijetu. vi koji mislite da je državu spašavanje agrokora koštalo nešto, da ste vi nešto platili za to, samo i dalje tako mislite. niste dali ni lipe za agrokor. novinar ko novinar, piše, svašta, bez glave i repa. za napisanu riječ se danas ne odgovara, a napravi štete ko i nož. pa zašto? karamarko je morao otići, a sve što je govorio je bila istina. 200 mil kuna zbog izgubljene arbitraže bi sad trebali platiti oni koji nisu slušali karamarka. znači, petrov i ekipa, bulj koji viče u saboru kao da je u svom toru, nek se istresu za tih 200 milja.

VL
Avatar x y
x y
09:09 06.12.2018.

kad tad ce pred lice pravde, spodoba, psihopat, udbas, i okorjela komunjara Anemija Pinokio za potkupljivanje optuzenih saborskih zastupnika, malverzacije, pogodnosti i kriminal sa grupom Borg... Samo vjerodostojno...Pravda je spora......….

VL
Avatar navijač
navijač
09:10 06.12.2018.

Blago njenom mužu.

VL
Avatar Django
Django
12:10 06.12.2018.

Budimo iskreni, naravno da nije sve bilo transparentno i dostupno javnosti, ali da je bilo drugačije Agrokor bi sigurno propao jer bi se našlo stotinu razloga protiv (nije važno kojeg detalja), to bi se razvlačilo po novinama i uz “pomoć” kojekakvih udruga. Trajalo bi koliko i gradnja mosta na Pelješac ili terminala na Krku. I dok bi se sve usaglasili, Agrokor bi odavno bio mrtav. Uostalom, Uljanik je aktualni ogledni primjer. Naravno, priča oko Agrokora je ipak malo složenija i to zato što je firma oteta stvarnom vlasniku (koji je ustvari upropašten kada su Milanović, Maras & Co. počeli javno trubiti o problemima, koji su ustvari nastupili nakon toga, jer tko bi pametan dao kredit firmi za koju vlada jedne države na sav glas tvrdi da je insolventna) pa nikad nećemo saznati bi li je on sam mogao spasiti na isti ili sličan način. A Karamarko je jedna sasvim druga priča.

VL
AO
ante.oreskovic75
09:47 06.12.2018.

Koliko pametnih je među nama,problem je samo u tome što su u glavnom u sukobu sa razumom!I to žestoko!!!!

VL
Avatar KalebJosua
KalebJosua
10:19 06.12.2018.

Novinaru Koji je vas prijedlog za Agrokor jer niste dali ni jedan suvisli a sad nakon rata niste u stanju ni general biti!

VL
MA
Machak
09:49 06.12.2018.

Mislim da bi se uredništvo Večernjeg trebalo ispričati čitateljima za to što ih ovaj autor opterećuje potpuno nelogičnim nebulozama. Karamarko je zasluženo politički preminuo. To što ne želi počivati u miru je njegov problem i problem onih koji ga pokušavaju reanimirati.

VL
DU
Deleted user
07:48 14.12.2018.

Karamarko je morao otići jer je prestao slušati udbu predvođenu Mesićem,Manolićem ,Šeksom itd.. i još se usudio dirati i pričat protiv njih, čak i ukidati njihove privilegije..oteo se njihovoj kontroli i expresno u zaborav...

VL
HR
hrza
09:52 06.12.2018.

Prvo da se Kuramarko nama izvini što uopće postoji.

VL
DU
Deleted user
10:13 06.12.2018.

Nikada ne zaboraviti da je i most i živi zid čedo istih tvoraca HDZ-a i sdp-a ....samo po potrebi se igraju popularnosti a pipci UDBE u svima . Sta je zajedničko todoricu, tedeschiju, roglicu, leki, lukovicu i ostalima ?molim nek mi oproste ako sam nekoga izostavio a prepoznao se...

VL
Avatar javorko
javorko
08:51 06.12.2018.

otkud ti ideja pisati o temi o kojoj nemas blage veze?Otkud ti pravo da poluinformacija baratas?

VL
SI
sigmundfreud
10:02 06.12.2018.

Postojao je razlog za ostavku Crnog Marka zbog sukoba interesa. Također je postojao razlog za ostavku sadašnje vlade zbog sukoba interesa Zdravka Marića, Martine Dalić a vjerojatno i samog predsjednika vlade A. Plenkovića. Što tu nije jasno novinaru Hrstiću?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.