Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAVNI CILJ MARIĆEVE STRATEGIJE:
Povratak na članak

Da bismo obuzdali javni dug BDP do 2019. mora skočiti 14%

Javni će dug rasti na 295 milijardi kuna, ali će gospodarstvo rasti 12 puta brže pa će se udio javnog duga u BDP-u skresati na 75 %

Komentari 4

Avatar deziderij
deziderij
07:18 28.01.2017.

Prije bih povjerovao da će nam dugovi rasti 12 puta beže nego li oporavak gospodarstva u tom omjeru. Ja ovom Pinokiu ne vjerujem kao ni cijeloj bulumenti na vlasti. Nisam vjerovao ni onima prije kao ni onima u Tuđmanovo vrijeme s pljačkaškom pretvorbom i posvemašnjom pljačkom koja traje sve ovo vrijeme. Lijeve ili desne bitange su sve iste i jedino tu nema razlike niti bilo kakvog napretka s takvima na vlasti.

VL
TV
tvrtko3
10:31 28.01.2017.

"Milanovićeva Vlada" je nabildala javni dug i zato što se od ulaska u EU javnim dugom smatraju i dugovi i garancije za javne tvrtke, tako da je samo dug za autoceste povećao javni dug za 35 milijardi kn, pa onda još HŽ, ....odtuda i želja za davanjem autocesta u koncesiju i tako dobivenim novcem bi se javni dug smanjio. Ali ne damo mi naše autoceste, jel tako radni narode Hrvatske, pa sad plaćaj još slijedećih 30 godina glavnicu i kamate.

VL
IV
ivanjoksimovic
23:03 27.01.2017.

Naucna fantastika

VL
NE
nevjerujženikojalaže
23:44 27.01.2017.

Javni će dug rasti na 295 milijardi kuna, ali će gospodarstvo rasti 12 puta brže pa će se udio javnog duga u BDP-u skresati na 75 % - - ako dosadašnje političke opcije, u svojih 25 god. vladanja imaju za rezultat samo enormne dugove, a ne nazire se kraj njihove vladavine odnosno rotacije u vlasti, kojom logikom očekivati navedeno iz podnaslova ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.