Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karamarko o hpb-u

'Da bi popunili proračun, prodaju zadnje obiteljsko srebro. Tragično'

tomislav karamarko,hdz,pozega,portal (1)
Dušan Mirković/PIXSELL
09.04.2013.
u 20:48

Osvrnuo se i na sankciju izrečenu SDP-u zbog kašnjenja objave financijskog izvještaja, kazavši kako svi moraju poštovati zakon

– Da bi popunili državni proračun, a ne znaju to učiniti otvaranjem radnih mjesta i stvaranjem viška vrijednosti, nameću nove poreze i prodaju zadnje obiteljsko srebro. Tragično – komentirao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko najavu prodaje Croatia osiguranja i HPB-a.

Objasnio je i izostanak članova njegove stranke sa sjednice Odbora za Ustav, na kojoj se izricala kazna SDP-u zbog kašnjenja s objavom financijskog izvještaja.

– Naši su ljudi doznali za termin sjednice Odbora za Ustav nakon što smo mi odredili termin sastanka našeg Kluba. To smatram nekorektnim – naveo je. Komentirajući visinu sankcije, od 5,1 milijun kuna, Karamarko je rekao da svi moraju poštovati zakone u ovoj državi pa ne vidi “zašto bi SDP bio ekskulpiran”.

HDZ je u Osijeku večeras održao skup uoči izbora za EU parlament. Karamarko je optimističan, a očekuje pomak u postotku u odnosu na prošle izbore.

– Imamo najkvalitetniji sastav, kandidate s iskustvom. A nismo ih birali po vezi, sklonostima, simpatijama, nitko nije ničiji muž, sestra, nego smo pustili ljude na teren – zaključio je.

>>Linić: Do svibnja objava natječaja za privatizaciju CO-a i HPB-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije