Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
župan tolušić:
Povratak na članak

Da, baš ja sam Roks i stojim iza svake riječi koju sam napisao

Virovitičko-podravskog župana zbog klevete koju je napisao na internetu pod pseudonimom Roks tužio sudski vještak Božo Milivojević iz Slatine

Komentari 4

B6
Booyaka 619
14:27 11.03.2011.

A župana, majke ti...

VL
ZI
zigi7darko
11:42 12.03.2011.

Kaj da se veli, sumrak morala kakav se ne pamti, i takvi nas nekamo vode, da se zbljujem. Usuđujem se reći-Sodoma i Gomora naših dana,opppsss, možda je Roks opet online?!

VL
OK
okupator
11:57 12.03.2011.

štO se sad ljudi čudite? Tražili ste, gledajte!!! Sigurno se Božo \"obogatio\" na silnim procjenama... Što je sa sličnim procjenama stanova u Voćinu? Tko je procjene naručio i tko je stanove kupio....SRAMOTA.... Tako valjda mora biti....Živjela korupcija, mito i Sanader kao i svi koji ga u tome svsrdno prate....

VL
ST
student01
14:53 15.03.2011.

Treba pogledat i tko je narucio asvaltiranje dvorista u vocinu na racun opcine, jel tako gosp. Okupator???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.