Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dubrovački hdz

D. Šuica najavila kandidaturu za zamjenicu predsjednika HDZ-a

dubravka šuica (1)
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/4
16.02.2012.
u 15:26

Šuici je za kandidaturu potrebno skupiti 300 potpisa izaslanika Općeg sabora, javlja Dubrovnikpress.hr.

Bivša dubrovačka gradonačelnica i saborska zastupnica, aktualna predsjednica Gradskog odbora HDZ-a Dubravka Šuica na konferenciji za novinare najavila je kandidaturu za zamjenicu predsjednika stranke, javlja Dubrovnikpress.hr.

Šuici je za kandidaturu potrebno skupiti 300 potpisa izaslanika Općeg sabora koji se biraju na unutarstranačkim izborima koji su u tijeku.

Izborni sabor HDZ-a održat će se 20. svibnja u dvorani "Vatroslav Lisinski". Čak će 2000 delegata biti izabrano tajnim glasovanjem, a samo njih 200 (stranački vrh) bit će automatizmom postavljeno za delegate na Izbornom saboru HDZ-a. Veterani će imati 45 delegata, a mladež 300.

Blaž Pezo jučer je najavio povlačenje iz izborne utrke za šefa gradskog ogranka HDZ-a Dubrovnik, dok se, kako kaže, ne osigura demokratska provedba izbora, te od stranačke središnjice zatražio raspuštanje Gradskog odbora koji predvodi Šuica. Izbornu protivnicu optužio je za lažiranje izbora u temeljnim ograncima stranke i teške manipulacije korištenjem nedemokratskih izbornih metoda.

Domagoj Ivan Milošević, jedan od kandidata za predsjednika HDZ-a, sinoć je za HTV-ov Dnevnik 3, skandal u gradskom ogranku HDZ-a Dubrovnik nazvao sramotom za stranku koja vrijeđa sve članove.

Ključne riječi

Komentara 21

MI
miazg
14:37 17.02.2012.

neće ni šuica spasit jacu

LA
lanica
16:02 16.02.2012.

Milošević se promovira jučer u Dnevniku 3 ne bi li skupio koji glasić, jer tko bi normalan bio uz njega

ŠI
šifra2
15:57 16.02.2012.

DIM iliti Domagoj Ivan Milošević je tek kandidat za kandidata!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije