Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSLS u Varaždinu

D. Kosor: Naš gospodarski program ocijenjen je najboljim

'09.10.2011., Zagreb - HSLS je u Novinarskom domu predstavio svoj gospodarski program,  Darinko Kosor.  .  Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
'Zarko Basic/PIXSELL'
29.11.2011.
u 19:58

Važno je glasovati za sadržaj koji se nudi, a ne samo vanjsku ambalažu, kazao je šef HSLS-a

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor predvodio je predizborni skup svoje stranke u Varaždinu.

– Dosta je bilo loše vlasti HDZ-a i HSS-a. Zato pozivam građane da izađu na izbore, posebno mlade ljude, da se odazovu u što većem broju. Zadnje ankete pokazuju da samo 25 posto mladih između 20 i 35 godina odlazi na izbore, iako je najviše riječ o njihovoj sudbini, o stvarima koje će u najskorije vrijeme u najvećoj mjeri utjecati na njihove živote – istaknuo je D. Kosor, osvrnuvši se još jednom na gospodarski program svoje stranke.

– Naš program ocijenjen je kao daleko najbolji gospodarski plan. Tako da je važno glasovati za sadržaj koji se nudi, a ne samo vanjsku ambalažu. Siguran sam da će to prepoznati i glasači u 3. izbornoj jedinici, iz koje smo uvijek imali barem jednog zastupnika u Saboru. Vjerujem stoga da će svoj mandat dobiti i prvi s naše liste Dragutin Kranjčec – zaključio je D. Kosor.

Komentara 32

BO
borisss
20:24 29.11.2011.

Jedini koji se nisu populistički predstavili...pravo osvježenje spram HDZ-ovim pozivima na spas protiv komunista i SDP-ovim cekanjem da im vlast padne u ruke

IW
Imagine_who
20:36 29.11.2011.

Kukuriku će po dolasku na vlast ili primjeniti HSLS-ov gospodarski program (dakle, štednja i rezanje raznoraznih socijalnih prava nasljeđenih iz socijalizma, gdje ekipa Mercedesima dolazi po dječji doplatak i socijalnu pomoć) ili će pozvati MMF. Živi bili pa vidjeli.

Avatar madcap
madcap
20:15 29.11.2011.

Mislim da su nam zajedno sa Sanaderom i HDZ-om već predstavili taj program. I ispalo je jaaako loše. Onaj igrokaz s izlaženjem iz vlade nekoliko mjeseci prije izbora neće im pomoći da preskoče prag.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije