Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preplašila se

Curica (3) ugledala vlas kose u ruci pa počela vrištati i plakati

djevojčica
Foto: Screenshot YouTube
1/2
12.05.2017.
u 11:11

Djevojčica Layla uplašila je majku svojom reakcijom

Koliko god su djeca slatka, toliko su često njihove reakcije na pojedine situacije poprilično iznenađujuće. Dokaz tome je i trogodišnja djevojčica Layla koja se užasno rastužila kada je ugledala vlas kose na svojoj ruci.

Malena je toliko plakala zbog jedne vlasi da je njezina majka morala snimiti taj trenutak da joj ga pokaže kada odraste. Snimku je potom objavila i na društvenim mrežama, nakon čega je trogodišnja curica osvojila internet.

– Baš sam krenula upaliti automobil i izići s moje troje djece kada je Layla počela vrištati. Okrenula sam se misleći kako se nešto grozno dogodilo no brzo sam shvatila da plače zbog vlasi kose u svojoj ruci – ispričala je majka djevojčice. Dodala je kako je trogodišnjakinja nedavno imala istu scenu kada je vidjela malenog pauka s vanjske strane prozora automobila.

Roditeljima su sigurno poznate ovakve situacije jer su svi imali najmanje jednu takvu scenu u automobilu. Ako ipak niste, jedino što možemo reći jest: blago vama! 

Komentara 2

DU
Deleted user
20:21 12.05.2017.

Koja razmaženost..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije