Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje držite distancu
Povratak na članak

Cuomo: Imajte na umu da je Španjolska gripa 1918. došla u tri vala. Mi smo sada tek na prvom

“Oprezan optimizam” u svijetu jer korona polako popušta, no opuštanja ne smije biti

Komentari 4

AA
aabbcc
21:31 05.07.2020.

Niti je korona gripa niti mi Spanjolci a ni 1918god. i sta je tu strucnjak uporedio ?

VL
DU
Deleted user
08:46 11.04.2020.

Od 1918.godine zdravstvo i medicina su evoluirale. Za pretpostaviti je da će znanost uz Božju pomoć pronaći neki lijek za ovu bolest. Ljudi su prema svim parametrima otporniji u odnosu na prije 100 godina, a ekonomija još uvijek može bazićno servisirati društva. Smatram da je ovo samo plašenje ljudi.

VL
Avatar KimberlyEZ94
KimberlyEZ94
08:50 11.04.2020.

Karen, 20. w︆︅w︆︅w︆︅.︆︅k︆︅i︆︅s︆︅s︆︅t︆︅o︆︅k︆︅.︆︅c︆︅o︆︅m

VL
WI
wimamanianiia
09:55 11.04.2020.

Amerikanci moraju znati da ce imati kontinuirani genocid u svijetu, ako na vrijeme ne rastakaju tu zlocinacku nacisticku tvorevinu od EU-ropske unije sa nacistima na celu. Njemacki ministar vanjski poslova se obrusio jucer na Ameriku i zaprijetio '' vidjeti cemo hoce li Trump jos govoriti Amerika na prvome mjestu veli''. Zamislite bolesnoga naciste? Treba njemu Americki Predsjednik predati svoju zemlju da mu opljacka i okupira drzavu i narod sa teroristima tako kako i Europu sto su opljackali i sravnili sa zemljom? Smece zlocinacko nacisticko, umjesto da se sakrio negdje u zadnje redove i pravio se da ne postoji, on sa svojom marcnom i zlocinackom povijesti u dva svjetska rata, i stotinama miliona zrtava u Europi i svijetu, on uci Ameriku kako se upravlja drzavom i narodom, i dijeli lekcije civilizacije onima sto su njemu njusku stukli i oslobodili svijet od nacistickoga mraka, pakla i zla? Pa vidite da su oni bolesni nacisti, mentalno neubrojivi, i da se oni nicega ne srame i stide, a takve su psihopate najopasnije po civilizaciju i okilicu, zato Amerikanci moraju hitno osloboditi Europu i svijet od njih, prije nego bude kasno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.