Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje mladenu šlogaru

Čuli smo krikove iz haustora: Ivana, Ivana! Ubili su mi dijete!

mladen šlogar
Anto Magzan/VLM
27.10.2009.
u 14:14

Na stubištu se osjetio miris baruta, a ja sam kolegi poviknuo da bježimo - kazao je danas Mladen V. svjedočeći u nastavku suđenja Mladenu Šlogaru

Toga nam je jutra predstavnik stanara otključao vrata haustora, u koji smo unijeli stvari, nakon čega smo vrata zatvorili. Bili smo unutra neko vrijeme, kada se čuo zvuk ženskih potpetica na stubištu. U jednom trenutku čuo se ženski uzvik “A joj!”, pa pucanj.

Mislim da se nakon toga čuo neki hroptaj, kao teško disanje, kao da netko ostaje bez zraka, a nakon desetak sekundi drugi pucanj, čini mi se jači. Na stubištu se osjetio miris baruta, a ja sam kolegi poviknuo da bježimo - kazao je danas Mladen V. svjedočeći u nastavku suđenja Mladenu Šlogaru, optuženom za teško ubojstvo Ivane Hodak lani u listopadu.

On je bio jedan od ličilaca koji su toga dana trebali oličiti haustor u Hatzovoj, u kojem žive Hodakovi.
 
Mladen V. je još kazao kako su nakon toga čuli krikove:
 
- Ivana, Ivana! Ubili su mi dijete!
 
Dodao je i da on osobno nije znao tko u tom haustoru stanuje, dok mu to nije kazao predstavnik stanara.
 
Njegov kolega Branko S. događaj je opisao gotovo na isti način, a na upite s tužiteljske klupe dodatno je objasnio da su vrata haustora bila zaključana kada su došli, da je on na njih stavio kantu dok nisu unijeli stvari, te da su nakon toga vrata bila ponovo zatvorena.
 
Darija D., koja stanuje u tom haustoru, kroz prozor svoga stana tog je dana vidjela trenutak kada je Ivana Hodak parkirala svoje vozilo.
 
- Izašla je iz njega, uzela torbicu, obišla ga te uzela nekakve fascikle i papire te krenula prema haustoru. Nakon pet do desetak minuta začuli su se hici za koje ja u prvi trenutak nisam shvatila da su pucnji iz pištolja - kazala je svjedokinja.
 
Inače pored tijela ubijene djevojke nisu nađeni nikakvi papiri ni dokumenti.
 
Sudsko vijeće odbilo je prijedlog obrane za izdvajanjem pištolja kao nezakonitog dokaza jer je policija intervenirala na zahtjev posjednika nekretnine, što znači da je pretraga bila zakonita, pa je i pištolj tako zakonito nađen.

Ključne riječi

Komentara 6

KI
kiseljali
14:35 27.10.2009.

ovo je stvarno sve nestvarno....

OB
-obrisani-
14:44 27.10.2009.

Ostao joj je rolex, a nestali papiri! Zanimljivo, nije li propremala nekakvu parnicu protiv mesića? još samo 114 dana mesića pozdrav vaš zmijicamala

MM
Mladen Miletić
16:31 27.10.2009.

Šta sudu preostaje nego da sudi dalje po nalogu prijatela sudaca.. A zna se i rezultat, naše pravosuđe nepozna pravdu pravičnost to nepostoji, jedino što postoji kod nas zna se, ono što EU ne prizna ni 1% bakanski zakoni narodnjačkih novina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije