Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kurikularna reforma
Povratak na članak

Culej: Zalažem se za projektnu i nastavu u jednoj smjeni u svim školama

Svoj plan rada Jasmnka Buljan Culej još uvijek nije predstavila javnosti. Tek na inzistiranje predstavila je samo mali dio programa.

Komentari 2

Avatar neidemdalje
neidemdalje
20:12 24.05.2017.

Rad u jednoj smjeni jednostavno fizički nije moguć u mnogim školama... prema tome zalagati se za nešto nemoguće je sizifov posao a to je gubljenje vremena stoga zaključak je da u nedostatku pravog plana gospođa prodaje maglu

VL
KA
kažemja
06:32 25.05.2017.

Culej već na početku inzistira na nečemu što je potpuno neizvedivo ....jednosmjenska nastava..prodavanje magle. U školu u koju ide moj sin ima oko 1200 učenika , kako bi ih ona smjestila u jednu smjenu ??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.