Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'izuzetno opravdano'
Povratak na članak

Culej podupire zahtjeve HVIDR-e za smjenom glavnog državnog odvjetnika

Svoj stav Culej će, kaže, pokazati već u četvrtak u Saboru kada se bude glasovalo i o Vladinu prijedlogu zakona o blagdanima, kao i na svojoj izložbi o velikosrpskoj agresiji na Vukovar i Škabrnju čije je otvaranje također najavio za četvrtak.

Komentari 14

PR
prajdali100
16:15 12.11.2019.

Jelenića treba smijeniti ODMAH ! Protiv Bajića i Cvitana također treba provesti istražne radnje zbog raznih mutnih poslova.Koji su to tipovi !!!!!

VL
BB
Bruno_Bear1
16:30 12.11.2019.

Jelenić je šegrt udbaša bajića, cvitana i cijele garnitura koji su radili i rade za komunjarsku zločinačku partiju, zato ni jedan zločinac, ni zločin u kojemu je pobijeno više od milijun Hrvata nije procesuiran. UDBA nije ni htjela predati ubojice perkovića i mustača na suđenje za zločine.

VL
PR
prajdali100
16:42 12.11.2019.

Evo prije sat- dva Vučić ponovo trabunja o Hrvatskoj,NDH,nacistima,ustašama,Mili Budaku....Kaže da će za dva dana donijeti odluku o dolasku u Zagreb ! E onda će ga Plenki ugostiti,ovaj će u Saboru sigurno održati neku govoranciju...Milina jedna.Što se nama događa ?

VL
IL
ilustrator
16:42 12.11.2019.

više od pola države već godinama bruji o neviđeno brutalnim poslijeratnim zločinima koje su počinili partizani po zapovijedi komunističkih diktatora, tužiteljstvo nije pokrenulo niti jedan proces...ne nije slučajno

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:50 12.11.2019.

Kao da on zna sto je to WhatsApp?

VL
BR
branimir03
20:44 12.11.2019.

preskupi ovi partizani iliti branitelji lažni invalidi

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
16:17 12.11.2019.

@ Franjoslav: Nesretniče nisu naši heroji Culej i Djakić, krvarili gaće i rizikovali svoje živote neprocjenjive vrijednosti da bi njihovi dični potonci bili izloženi goroj šikani, nego sami heroji u tamnici naroda. Svaka vjerodomoljubna inicijativa naših heroja se dočekuje saa rogljačama od strane naše vjerodomoljubne ZNA SE vlasti, pa se od njih traži još i da se posipaju pepelom. Dobri naš Hrvatski Bogo sidji pa vidji kakve se nepravde čine tvojim najvjernijim bezrepim dvonožnim grlima. Nepravda počinjena od svojih dvostruko više boli od neprijateljske, zar ne?

VL
NK
Najam krova
16:02 12.11.2019.

Culej & sin, Đakić & sin. Avangarda HR.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.