Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA PRIČA

Čudo spasilo dijete u Iloku: Djevojčica i komarnik pali s 11 metara na sjedalo motora, to joj je spasilo život

Foto: Branimir Bradarić
1/3
09.08.2021.
u 14:32

Naime, ona je se igrala na krevetu kada se u jednom trenutku naslonila na komarnik otvorenoga prozora. Od pritiska komarnik se otvorio te je djevojčica zajedno s njim pala

Sjedalo motocikla parkiranoga ispred zgrade spasilo je 5-godišnu djevojčicu iz Iloka od teških ozljeda, a možda joj je spasilo i život. Prema navodima PU Vukovarsko – srijemske u subotu, 7.kolovoza, dijete je palo s prozora stana koji se nalazi na trećem katu zgrade u Iloku. 

- Očevidom je utvrđeno kako se dijete naslonilo na zaštitni PVC komarnik prozora koji se odvojio s prozora te potom palo s visine 10,9 metara. Prilikom pada dijete je prvo palo na sjedalo motocikla koji je bio parkiran ispred stambene zgrade, a potom na zemljanu površinu, navode iz policije.

Foto: Branimir Bradarić

Vozilom hitne medicinske pomoći djevojčica je prevezena u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar gdje su ozljede okvalificirane kao lake. O navedenom događaju policija će posebnim izvješćem obavijestiti nadležno državno odvjetništvo.

Kako doznajemo od susjeda djevojčica je pala kroz prozor tijekom igre. Naime, ona je se igrala na krevetu kada se u jednom trenutku naslonila na komarnik otvorenoga prozora. Od pritiska komarnik se otvorio te je djevojčica zajedno s njim pala. Pretpostavlja se kako ju je upravo komarnik spasio od teških tjelesnih ozljeda jer je on na neki način poslužio kao jedro i koliko toliko usporio pad s visine od gotovo 11 metara.

Pomogla je i činjenica da je djevojčica pala na sjedalo motora što je također odradilo svoj dio posla u ublažavanju pada. Tek potom je djevojčica pala na zemljanu površinu.

Ključne riječi

Komentara 28

GO
goodbadugly
14:48 09.08.2021.

Sva sreća da je dijete preživilo,

MI
mislimdakleznam
15:16 09.08.2021.

Hvala Bogu da je sve dobro prošlo. Hvala i komarniku, ali nikako da skužim što je!? 😎

KU
Kultura
16:12 09.08.2021.

Ma daj me nemoj j.... komarnik?!? Pa kaj ste vi normalni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije