Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEUTSCHE WELLE
Povratak na članak

Čudna iznenadna učinkovitost hrvatske vlade

Eminentne nevladine organizacije Zelena akcija, Pravo na grad, Zelena Istra, Srđ je naš, i GONG, naime, objavile su tim povodom proglas, izdvajajući pet točaka koje su po njima najviše sporne.

Komentari 68

BU
Bulaba
13:53 11.06.2016.

Jedva čekam da Božo Braumberger od Udbe objasni kako je izrezivanje članaka iz novina za MOL izdaja nacionalnih interesa, a davanje pola Slavonije u koncesiju tom istom MOL-u zaštita nacionalnih interesa, o yeah. I Petrov i Orešković će se skupa s Bartulicom morati najmanje 3 sata bičevati onim Opus Dei bičem kako bi prvo uvjerili same sebe, pa onda i javnost.

VL
AO
ante.oreskovic75
13:57 11.06.2016.

Svi su lopovi!Nisu pitali Gong,zelene,Srđ.....A oni znadu rješenje da se zemlja riješi bijednih radnika,moralne i materijalne bijede.Svi ti visokoumni tipovi imaju iskustvo iz ranijeg sustava.Dajte vi nama svoje novce A mi znamo najbolje Šta ćemo i kako dalje.Mi smo pošteni entuzijasti A vi lopovi Mislite samo na novac i zaradu.Ne ide to tako kod nas. SFSN.

VL
NO
Norway
15:32 11.06.2016.

A je li Hrvatska javnost upoznata sa jednim od najvecih skandala u Norveskoj naftnoj industriji koja ukljucuje " bonuse za lobiranje" bivsem US ambasadoru u RH Peter Galbrightu? Da, onom istom traktor- mirotvorcu koji se ustolicio u Komisiji za kontrolu naoruzanja? Koji je prosle godine imao promociju svoje knjige u ZG?Koji je " investirao" u naftna polja pod kurdskom kontrolom jer to pomaze lokalnoj zajednici?

VL
Avatar MK
MK
14:34 11.06.2016.

....GONG? ....nisu i oni mušterija GRIZLI-ja?

VL
MO
mobitel20
15:23 11.06.2016.

Njemacki interes je Sjeverni tok i zato je protiv LNG terminala. To je opcepoznato i na tragu povijesnig i trajnog "namigivanjima" izmedju pruske Njemacke i Rusije.Nasuprot su anglosaksonci a u sredini Francuzi...tako da tekstove njemackih ili anglosaksonskih tiskovina nije moguce pravilno iscitavati bez toga. Za Hrvatsku je tragicno sto nema ni jedan medij koji bi zastupao njene nacionalne interese. To je tragedija...a zalosno je sto manipulatori znaju da jako malo stanovnika zna za takve pozadinske igre pa bjesomucno "mlate" po Hrvatskoj...a u stvarnosti, pravi znak za uzbunu treba biti kada deutsche wele ili guardian pocnu hvaliti nase vlasti...ali da bi to postalo jasno vecini u HR, nuzno je imati nacionalne medije.

VL
DU
Deleted user
14:07 11.06.2016.

Šteta što sva polja nisu dana Ini, već samo jedno. Jer njezina tvrtka Crosco, koja se bavi bušenjem, u jako je teškoj situaciju jer nemaju posla (malo je istraživanja zbog niske cijene nafte) i otpuštaju stručne radnike. Nadajmo se da će kanadski Vermilion Energy za izvođenje bušenja najmiti naš Crosco, a ne Molov Rotari.

VL
B2
bokida 2
14:36 11.06.2016.

Prije bi se reklo da su sve te organizacije sporne, jer su počele voditi politiku kao da su one vlast. Uskoro bi mogle donositi i odluke da li nam treba avion ili haubica.

VL
TO
tolitol
14:34 11.06.2016.

Ove bi članke iz "Deutsche Wellea" trebalo ipak pažljivije opisati i reći da se radi o novinarima iz hrvatske iliti južnoslavenske redakcije.

VL
BU
Bulaba
13:48 11.06.2016.

Jao, pa to su sve maske pale. Nije Karamarko MOL-ov igrač, nego su to Orešković i Petrov koji su upravo MOL-u, tvrtci koja je proglašena od strane udbaških medija i od strane sekte Most državnim neprijateljem s čijim se suradnicima ne smije ni kava popiti, javno poklonili koncesiju u Slavoniji. Kako to sad, zar nam MOL nije neprijatelj? Od kada se MOL-u daju koncesije? Tu nema greške, isto kao što nema greške ni da su i Petrov i Orešković cijelo vrijeme u talu s MOL-om, da namjerno rade u interesu zadržavanja arbitraže na kojoj će MOL pobijediti, te da je oba objavljena ugovora u javnost pustio upravo Jozo Petrović, igrač MOL-a, jer je on jedina osoba koja je imala oba ugovora, i onaj s Drimiom, i onaj s MOL-om za koji Karamarko nije ni mogao znati. Kad smo već kod sukoba interesa, ne?

VL
JU
juma
14:51 11.06.2016.

Ništa novo, opet protiv investicija, kapitala i privatizacije. Stari mentalitet iz socijalizma. Zato su svi ti prvi u redu kada treba stati u red za državnu sisu, koju potom sisaju sve dok mlijeko ne presuši.

VL
MR
mrki69tua
14:37 11.06.2016.

Eminentni? Hahahaha...

VL
Avatar Frano1
Frano1
16:33 11.06.2016.

Na isti način je Muljanče frizirao podatke 2015.da bi zavarao narod o tobožnjem rastu gospodarstva.

VL
Avatar Highkm
Highkm
14:48 11.06.2016.

Tu nešto gadno smrdi. Lažan premijer. Pokrenuti istragu pa na sud.

VL
ŠT
ŠtefekStepinec
11:18 12.06.2016.

Pomakneš kamen i uvijek je ispod njega nekakvo gmizavo stvorenje.Razmakneš HDZov plašt i uvijek je neka lopina.Pravilo ko uklesano.

VL
DI
Dingač
07:20 12.06.2016.

nevjerojatno je da hrvati tako lako poklanjaju svoju zemlju strancima za siću a krv smo prolijevali za istu tu zemlju. danas se ratovi vode za energiju a naš premijer pred odlazak potpisuje sve i svašta. to je kriminal! ovo je još jedan dokaz da su hdz i sdp dvije neprijateljske lopovske interesne skupine kriminalaca u skupim odijelima. da su samo malo ljudi borili bi se svim silama da sami ispituju zemljišta i otvaraju nova radna mjesta na terenu za koji se pretpostavlja da ima nafte. hrvatski narod je bez vođe i propašće samo zbog dobrote i naivnosti. srami se hrvatska elito što sve činiš protiv svog naroda.

VL
BO
bolesnodrustvo
10:33 12.06.2016.

Hrvatska se pod vodstvom domoljuba svih boja i dezena najprije riješila INE, a sad je VRH koju čini domoljubna koalicija najvećim dijelom, koje li ironije, oduzela ovom narodu i moguće rezerve nafte dajući koncesiju na 25 godina strancima koji će vršiti istraživanja i kratkoročno zakrpati državni proračun. Zaslužujemo li mi Hrvati dio zemaljske kugle na kojemu smijemo uspostaviti neki oblik društvenosti-države uz ovoliku opačinu onih koji se laktare za obnašanje vlasti.

VL
LA
Lavica7
07:48 12.06.2016.

Narod vam je sudit zvan...kad-tad.

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
22:06 11.06.2016.

Hrvatska je postala sinonim za kupovanje političara, otprilike kao što je prometni faks najpoznatiji po prodavanju ispita. Nismo još prešišali Rumunjsku ali na odličnom smo putu da i njihove korupcijske rekorde oborimo.

VL
MF
martina.fila
10:54 12.06.2016.

ne damo Slavoniju!

VL
NO
nonasur
17:08 11.06.2016.

Nadamo se da neće stati

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.