Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u Njemačkoj
Povratak na članak

CSU ostvario najlošiji rezultat od 1950. godine

Druga je mogućnost koaliranje s nekadašnjim smrtnim neprijateljima Zelenima ako oni tako odluče te u slučaju da im se takva mogućnost doista i ponudi

Komentari 10

DU
Deleted user
22:41 14.10.2018.

Jel spavaš mirno Andreju Plenkoviću??? Biće toga i kod nas....kao i u Njemačkoj, SAD-u, i u Hrvatskoj je narod pomalo skužio da su ih elite prevarile. Pomalo drugovi, dolazi sve na naplatu....ničija ne gori do zore...

VL
MI
misidinis
00:28 15.10.2018.

Prošvikana švapska babetina je uništila ne samo Njemačku, nego cijelu Europu. Šta se više čeka, šta je ne maknu s vlasti strpaju u roptarnicu povijesti. Ne zaslužuje više ni minut mandata. Uh, što je ne mogu smislit!

VL
Avatar Štomigljivac
Štomigljivac
23:52 14.10.2018.

Ovom fotografijom na kraju teksta sugerirate odgovor na pitanje iz posljednje rečenice?

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
23:10 14.10.2018.

Merkelica nije predsjednica CSU. Sto nju krivite?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.