Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKE TEMPERATURE
Povratak na članak

Upaljen crveni alarm za četiri hrvatske regije: Stiže 'peka', i noći će biti vruće

Za vrijeme trajanja velike vrućine važno je pridržavati se preporuka lokalnih zdravstvenih ustanova te pratiti Državni hidrometeorološki zavod – upozorenje na toplinske valove, naveli su iz  Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo .

Komentari 4

SA
samader
17:38 21.08.2023.

Čekamo banner na TV-u 'spasimo planetu ! Ide klima lockdown

VL
CR
Croatiadobola
16:22 21.08.2023.

Kraj kolovoza je uobičajen za val vrućina koje nisu baš tako pogibeljne koliko se piše. Izlet u šumu, na jezero, slap ili planinu već razoružava. Umjerena fizička aktivnost, domaća prehrana, odmak od užurbanosti, poslova i problema daju novu nadu za život.

VL
NN
novo nenormalni
16:02 21.08.2023.

peka na 30 stupnjeva u ovo doba godine je stvarno neobična i nezapamćena vrućina

VL
WC
wolf_cro
15:41 21.08.2023.

Ova na prve dvije sekunde bolja od Nives...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.