Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos na cestama diljem zemlje
Povratak na članak

Crveni alarm zbog olujnog vjetra. Dio cesta zatvoren, pada snijeg, u Gorskom kotaru napadalo 30 cm

U tijeku je zimsko održavanje cesta pa su česti zastoji iza vozila zimske službe koja se kreću sporije. Korisnike se moli da budu strpljivi

Komentari 9

HE
hefest001
10:43 26.12.2020.

Prije su zime bile sa daleko obilnijim snijegom i nije bilo velike pompe oko toga. Zašto? Zato što nisu živili na sat, pa da je bilo; e sad moram doći iz ZG u RI za 2 sata! Danas su svi tempirani na vrijeme, što zbog npr. poslodavca koji te tjera na nekakve rokove, ili pak zbog nekakvih osobnih razloga. Posebna priča je zimska oprema. Zimska guma je guma za niske temperature, a ovo kod nas pravilo sa dubinom ripni na ljetnim, ili cjelogodišnjim gumama........Ma možeš imati ne znam kakvu dubinu ripni kad se ta guma drugačije ponaša na niskim temperaturama. Evo i naslova o snijegu od 30cm u GK?! A tko to putuje preko Begova Razdolja? Dobro da nisu napisali da je na Mirkovici 50cm snijega. Ljudi zato polako jer se na sve stiže na vrijeme kad nam ostane živa glava.

VL
Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
12:59 26.12.2020.

Svaki puta kada pocnete naslov clanka sa “upaljen crveni alarm”, dodje mi da se ispovracam od vase gluposti... zar vi mislite da su svi pali s Marsa..? Danasnje zime, bure i snjegovi su cista kamilica prema onome sto svi starijiji od 40 pamte iz svoje mladosti/djetinjstva. Prestanite nas drzati za maloumnike i uvjeravati nas da je 30cm snijega u Gorskom kotaru i 140km/h bure u podvelebitskom kanalu na kraju prosinca nesto strasno i neobicno. Nije. Naprotiv, sasvim je normalno i pozeljno da je tako. Ok..? Iduci put kad posegnete za “crvenim alarmom” u naslovu, sjetite se vlastite gluposti.

VL
MO
montello
17:15 26.12.2020.

nocas ce zeko traziti mamu

VL
Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
13:37 26.12.2020.

lanci gospodo pogotovu ako voziš familiju

VL
AU
austrougarskigeneral
10:43 26.12.2020.

orkanska bura jutros

VL
Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
11:09 26.12.2020.

Ovo nije moguće,pa kako sada mećava????🤔

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.