Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKOLOŠKI INCIDENT
Povratak na članak

Crodux odgovorio na optužbe iz Slavonskog Broda: 'To je netočno i zlonamjerno'

Sve propisane radnje za ovakve slučajeve su poduzete odmah i odgovorno tvrdimo da nije bilo nikakvoga prikrivanja, stoji u priopćenju.

Komentari 9

Avatar Retardo
Retardo
21:30 03.04.2018.

Usisavanje derivata kroz prošupljeni produktovod? Pa vi ćete ispumpati pola Save ako tako nastavite. Ajde, da čujemo, što ste točno radili i što se točno dogodilo? Nemojte biti žrtveni jarci u tuđim partijama šaha.

VL
BL
Blomberg
20:40 03.04.2018.

Pa sve to je jako intersantno, zanima nas gdje su bili odgovorni iz <vlade kao, i iz vodovoda da nisu mjenjali filtere, zbog cega su filteri i tu da ih se mjenja, no sad ce se vidjeti kada ce svii ti nestrucnjaci biti odpusteni , ako smo imalo pravna drzava, a ne da se i dalje sastaju po gostionicama.

VL
Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
20:33 03.04.2018.

Što je za Oluju?

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
21:15 03.04.2018.

Ministar Ćorić je na televiziji izjavio da je sadržaj ugljikovodika u brodskom vodovodu ispod dopuštene granice te da i dalje pada. Pa se ja, onako diletantski pitam: "Čemu uopće spajanje na Sikirevce, kad je brodska voda u redu?" Isto sese tako ne čini logičnim da će se voda u Sl. Brodu povremeno isključivati te da će nedostajati vode za mjesta koja su se i dosad napajala iz crpilišta u Sikirevcima (ako je voda iz Jelas-a, već zapravo u redu!) Ako uzmemo da je time dovedeno u pitanje snabdijevanje vodom u cijeloj istočnoj Slavoniji, onda to smrdi na nešto mnogo veće, a to je da se zapravo radi o sabotaži zbog namjeravanog priključka Rafinerije u Bosanskom Brodu na hrvatski (Crodux-ov) plin po dogovoru Hrvatske i Republike Srpske bez natječaja (potvrdio na televiziji Ministar Ćorić), čime je razbijen jedinstven sistem plinovoda kako je zamišljen i planiran u Sarajevu! Dakle, na riječima Republika Srpska nije naklonjena Hrvatskoj, ali kada treba neutralizirati Sarajevo, onda i Hrvatska dobro dođe (odnosno došla bi, da nije bilo ovako velikog incidenta!)

VL
Avatar comandante
comandante
20:25 03.04.2018.

general ratni profiter, vlasnik Croduxa treba platiti odštetu... dovoljno se nakrao a uz to znamo da prodaje gorivo loše kvalitete

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.