Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ I DALJE NAJJAČI
Povratak na članak

Crobarometar: SDP-u ugrožen monopol na ljevici, rad Milanovića ne odobrava 53 posto građana

Raste nezadovoljstvo radom Vlade koju ne podupire 60 posto građana, a podupire njih 34 posto. Očekivano, većina HDZ-ovog biračkog tijela stoji iza odluka Banskih dvora.

Komentari 9

XM
xman100
20:17 23.04.2021.

Koliko posto ljudi odobrava njegov nerad?

VL
Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
06:33 24.04.2021.

Dok god najjace oruzje nasih stranaka budu jedinstvo, ideali, svjetonazori, bedemi i slicne jadne fraze, frazetine i parole,, a ne rad, znanje, strucnost. programi i rezultati, Hrvatska more samo dalje u drustvo drzava kao Gvineja Bisao, Mali, Gornja Volta, Banglades,,,,, a Hrvati prema iiseljavanju iz Hrvatske i u konacnici (ne predalekoj) prema izumiranju. .O jedinstvu, idealima i bedemima pisali smo sastvke, zadace i slusali u skolama starog Jose u jugi, i znamo gdje nas je to dovelo, ali ieto dokaza da povjest NIJE uciteljica zivota, jer i danas sluzamo skoro pa iste fraze; jedinstvo, ideologija, tekovine,,,,,Govre da su oni prilika, da su oni mladi i novi, da smo s njima u sigurnim rukama,,,,,,Kakve prilike, kakvi mladi, kakve sigurne ruke,,,,,,,????? Jel su to oni koji odmah nakon sto sjednu u fotelje pocnu izmislajti nove nacine kako jos vise oguliti ionako siromasno gradjanstvo, a sve pod opravdanjem da moraju popraviti ono sto su zeznuli njihovi prethodnici?? Ili mozda oni, koji tuku ljude, ubijaju ih po cestama bahatom voznom,,,,,sudjeluju u visemilijunskim malverzacijama, lagodno zive na privilegijama drzavnih jasli ....Blago nama sa takvim strankama i politicarima,,, iako narod medju kojim takvi uopce imaju rejting veci od 0% nije bolje ni zasluzio.

VL
Avatar kotacic99
kotacic99
23:08 23.04.2021.

Rad Predsjednika Republike, kako to gordo zvuči! Može li netko dati definiciju rada?

VL
DA
DarthVader
20:29 23.04.2021.

Ajd konacno da je netko napisao istinu o Pedji i Zokecu i SDP-u.

VL
ML
mala luce
21:35 23.04.2021.

Ja mislim da Škoro ima MINUS sedam posto a HDZ 110 posto.y

VL
Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
05:57 24.04.2021.

Politicke stranke su organizacije koje su sastavljene od osoba sa istom politickom ideologijom i slicnim svjetonazorima. Medjutim, s obzirom da je ocigledno da je politicka ideologija svake stranke NOVAC i svi nacini muljanja kako do njega dojti uz cim manjenje napora i rada (najbolje bez jednog i drugog). a svjetonazor NOVAC i svi nacini muljanja kako do njega dojti uz cim manje napora i rada (najbolje bez jednog i drugog), onda bi najbolje bilo sve stranke ujedinit i onda nek nas bar mota, mulja, laze i krade jedna organizacija a ne sve postojece. I onda ne bi bilo potrebe ni za ovakvim anketama.

VL
40
402
08:14 24.04.2021.

Nece vam pomoci sve lazi i potpore od 110%. Naravno hdz.u

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.