Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smanjenje zaposlenih
Povratak na članak

Croatia Airlines gasi svoj ured u Londonu

Na Heathrowu će imati samo jednog komercijalista

Komentari 8

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
20:00 12.12.2017.

Bravo!Tak treba!Ovo je sve u interesu uništenja Hrvatske države!Sve za Judine škude!Sramota!

VL
SM
smrad
20:17 12.12.2017.

Da se ne LAŽEMO,CA je tvrtka na rubu propasti,bilance krpaju prodajom motora Airbusa i slotova.Sad su pred zidom jer nemaju što vrijedno prodati,tako da iduće godine iskazuju 100-200 miliona kuna gubitka iz poslovanja,maske padaju

VL
SD
sdpesticid
20:17 12.12.2017.

u komunizmu se nije znalo privrediti i stvoriti novu vrijednost već ra..., isti slučaj je u postkomunizmu. na svu žalost hrvatske, mi smo oličenje postkomunizma i ne vidi se civiliziran izlaz iz istog.

VL
DU
Deleted user
20:32 12.12.2017.

HDZ sve prodaje i daje Bosni. Za London je veoma vazna linija. CA nije vise hrvatska kompanija, stujardese su vecinom grube.

VL
DU
Deleted user
20:40 12.12.2017.

Smanjiti letove na Zapad ali povecati letove u Bosnu. Povijesne knige nas uce da se slicno radilo i u vrijeme ustastva. Prodali su Medimurje,Istru…..samo da s dijelovim, Bosne stvore tzv. Hrvatsku Banovinu.Na taj su nacin unazadili hrvatsku ekonomiju, kulturu za sto godina.

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
21:01 12.12.2017.

Ma dajte! Ukinite tu beznačajnu i totalno neuspješnu avio-kompaniju! Bolje da nemamo nikakvu, nego nekakvu! Samo nam se sprdaju. Nešto mlažnjaka i pretežno propelerki. I to ti je kompanija ...

VL
ST
stefj
20:50 12.12.2017.

Zrakoplovne tvrtke postavljene na ekonomskim temeljima imaju problema, kamoli ne bi imala tvrtka u državnim rukama gdje je sve postavljeno naopačke... Privatizacija je rješenje, a ako treba održavati letove, bolje ih je subvencionirati. Ili to ili profesionalni management koji će raditi na tržišnim osnovama...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.