Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI NEKI DETALJI

Crnogorci osujetili drski plan likvidacije snajperom: Ubojice su glumile građevinske radnike

Podgorica, Crna Gora
Foto: Pixabay
1/2
10.03.2021.
u 17:55

Policija sumnja da je u planiranje atentata uključen kavački klan

U Crnoj Gori spriječena je likvidacija Milića Šakovića, kojeg se povezuje s škaljarskim klanom. Policija je pronašla snajper na skrovitom mjestu odakle su osumnjičeni najvjerojatnije pratili Šakovića i čekali idealni trenutak da ga ubiju. 

Prema neslužbenim informacija, osumnjičeni su se predstavljali kao građevinski radnici i sa spremnim oružjem čekali idealan trenutak za izvršenje zločina. Oni su nekoliko dana nadzirali Šakovićevu kuću u Podgorici i snimali sve što se događa sa zgrade udaljene oko 100 metara, što upućuje na to da su imali razrađen plan likvidacije, piše Dan

Crnogorski policajci su napravili zasjedu i uhitili četiri osobe osumnjičene za planiranje ubojstva, dok se za jednom osobom traga. Lokalni mediji kazali su kako za sada neće objavljivati imena osumnjičenih kako ne bi ugrozili istragu. 

Pronađeno oružje poslano je na vještačenje. 

Poznato je da je u policijskoj akciji sudjelovala i srpska policija, te da se među osumnjičenicima nalaze i srpski državljani. Upravo su srpske obavještajne službe upozorile crnogorsku policiju na to da se priprema atentat. Policija sumnja da je u planiranje atentata Milića Šakovića uključen kavački klan, navodi Blic. 

Ovo je peti pokušaj atentata kojeg su spriječile crnogorske snage sigurnosti od početka godine.

Komentara 10

Avatar babinjak1984
babinjak1984
18:35 10.03.2021.

Koga to zanima.Trebali su pustiti neka se poubijaju.Koje budale .

OC
OCB
06:47 11.03.2021.

Ma vidi ti čuda. Zašto li su čak dvije države skočile u obranu mafijaša? Zašto? Da je neki sitni čovjek poštenjak u pitanju, predmet bi završio u ladici na čekanju. Očito je vladajućoj kasti, jako bitan igrač.

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
23:49 10.03.2021.

Ah domoljubi ne mogu docekati visti iz Srbije da se jave...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije