Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIJA PRIČATI O NAPADIMA

Crnogorac uhićen u Njemačkoj s oružjem u autu: Išao sam u Pariz vidjeti Eiffelov toranj

polizei
Foto: Patrick Seeger/DPA/Pixsell
15.11.2015.
u 14:54

U autu je pronađena ceduljica s jednom pariškom adresom

Crnogorac (51), koji je prije dva tjedna tijekom rutinske kontrole uhićen u Bavarskoj s eksplozivom i kalašnjikovima, rekao je policiji da je išao u Pariz kako bi vidio Eiffelov toranj, ali odbija pričati o napadima, rekla je policija, prenosi Guardian.

- Želimo s njime razgovarati o pariškim napadima, ali on ne želi pričati. O ovom temi ni u kojem slučaju - rekao je glasnogovornik policije.

Pokušava se otkriti postoji li veza između muškarca i napada. U njegovom su autu pronađeni eksploziv, osam jurišnih pušaka, tri pištolja, sustav za satelitsku navigaciju, kao i ceduljica s jednom pariškom adresom.

- Osumnjičenik je rekao da je htio vidjeti Eiffelov toranj u Parizu i onda se vratiti doma te da nije znao za oružje i eksplozive u autu - priopćila je policija.

>> Irački ministar: Naše su tajne službe Zapadu dojavile da slijede napadi u Francuskoj. Nova uhićenja u Belgiji povezana s napadima u Parizu

>> Srbija: Ovo je osumnjičeni terorist koji je u Preševu tražio azil

Komentara 26

MA
Majur
15:31 15.11.2015.

Odbija pričat.....pričao bi ti meni,pjevao....

L0
luena 01
15:47 15.11.2015.

Bez njegova odvjetnika nece da izjavu....Nije znao da je u automobilu skriveno oruzje i exploziv..Auto je komsije posudio...!?

FO
ForeignLegion1987
16:00 15.11.2015.

Prema njemu se treba odnositi....kao sto se jihad john odnosio prema zrtvama....snimiti...ipokazati javnosti...i dalje tako prema svima...jer samo tim jezikom ti islamisticki ludaci znaju pricati...treba im vracati istom mijerom za jednog kriscana sto tih bolesni islamista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije