Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crno jutro

Autom udario u ogradu, smrtno stradao suputnik

Udario u ogradu, Štefanec
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
1/5
20.07.2014.
u 09:27

Ulica Zrinskih, inače stara magistrala koja vodi prema Budimpešti, zatvorena je zbog policijskog očevida.

- Nije ovo prvi put da strada ta ograda. Em ljudi voze prebrzo kroz naše naselje, em je taj zavoj nezgodan, a ako je još i alkohol bio u pitanju... - komentirali su u nedjelju rano ujutro mještani Štefanca, naselja na prilazu Čakovcu, gledajući sivu Mazdu u kojoj je ležao mrtav suputnik.

Nesreća se dogodila oko 5.10 sati, a kako javlja Policijska uprava međimurska automobil je sletio s ceste zbog prevelike brzine te udario u dvorišnu ogradu. Ulica Zrinskih, inače stara magistrala koja vodi prema Budimpešti, zatvorena je zbog policijskog očevida.

Od dvorišne ograde s desne strane mazda se odbila prema drugoj strani ceste. Automobil je krapinskih registarskih oznaka, no tamo je samo kupljen, a vozio ga je mještanin susjednog romskog naselja kod Pribislavca.

Okupljeno mnoštvo Roma kaže da ima tridesetak godina i da mu nije ništa. Uz njega je sjedio i u sudaru poginuo Branko Oršuš, također mještanin romskog naselja u pedesetim godinama, kojega Čakovčanci pamte jer bi uz obilježavanje dana pada vojarne centrom znao prošetati u maskirnoj uniformi - bio je branitelj.

>>Pješakinja smrtno stradala u naletu auta u Jastrebarskom

>>Vozač na djevojčice naletio s 3,18 promila u krvi, zadobile teške ozljede glave

Komentara 5

Avatar bosanac1951
bosanac1951
09:47 20.07.2014.

Brzina, nepažnja vozača, alkohol čine ovakve nesreće...Nažalost....Vozim auto od 1978 godine, dakle 36 godina i hvala Bogu nikada udesa....Ali treba se znati prilagoditi stanju na cesti....Moraš predvidjeti šta onaj ispred tebe i iza tebe namjerava (vožnja autoputom)....U svakom slučaju žao mi je ljudskih života...............................................................

Avatar lasta mala
lasta mala
10:44 20.07.2014.

Nije opasan zavoj,za ovog prije nije bio!Opasna je brzina,umor ili neiskustvo...

DU
Deleted user
09:37 20.07.2014.

Opasno je spavati na suvozačkom mjestu. Vozač se držao za volan, a zaspali suvozač udara glavom bez otpora. U članku ne piše da li postoji znak opasnosti, možda postoji uvjet koliko je potrebno prometnih nezgoda prije nego ga postave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije