Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna mjesta

Crne točke na hrvatskim cestama s najviše poginulih

ceste
Foto: Screenshot Telka.hr
30.01.2016.
u 16:59

Od 147 pobrojanih opasnih mjesta, na rang listi mjesta s najviše poginulih među prvih šest čak su tri iz Karlovačke županije, sa zlokobne ceste D1

Od 147 pobrojanih opasnih mjesta, na rang listi mjesta s najviše poginulih među prvih šest čak su tri iz Karlovačke županije, sa zlokobne ceste D1.

Najgore je bilo na šest kilometara dugoj dionici od Vukmanićkog Cerovca do Tušilovića s čak deset mrtvih.

Koje su ostale crne točke na hrvatskim cestama pogledajte u videu koji je složila ekipa s Telke.hr. 

>> 6 najozloglašenijih ubojica u Hrvatskoj

Komentara 6

ST
stefj
19:45 30.01.2016.

Hm, iz ovoga se lijepo vidi da su autoceste najsigurnije... No iz toga se i vidi da se kamere postavljaju na autoceste i da su presretači tamo samo radi inkasiranja novaca, a ne radi sigurnosti, što se koristi kao izgovor. Iz toga je potpuno jasno da niti policiji niti vlasti nije stalo do života ljudi, već samo do novaca...

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
20:29 30.01.2016.

Postoje samo crne točke u glavi. Ne možeš natrpati 6 ljudi u auto i misliti da si u filmu brzi i žestoki, dodati svoje vlastito ime i svojih prijatelja u statistiku poginulih. Onaj dečko što je vozio auto koji je pao u neretvu je mijenjao cd u autu, mislim koliko jeftino možeš izgubiti život? Treba ponekad malo i mućnuti glavom. Priča se na mobitel, tipka se poruka, šminka se, znakove ne poznaju, pješaci s druge strane prelaze na crveno, mimo pješačkog i eto ti crnih točkica.

SP
Sparks18
06:43 31.01.2016.

Dobro receno, crne tocke su u glavi, postuj propise bar 50% i ne bi trebao brinuti. Sto se tice auto cesta, neznam koliko je isplativo imati mali broj vozila na cesti, kada bi se spustile cijene, ENC kartice dobivale op povoljnijim cijenama, sigurno bi vozaci prferirali auto cestu, medjutim usporedite voznju na bilo kojoj dionici auto ceste i drzavne/zupanijske ceste te se dolazi do podataka da je ukupni trosak koristeci auto cestu na pojedinim pravcima skoro duplo veci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije