Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRŠILI SVE KORONAMJERE
Povratak na članak

Crna Gora uhitila episkopa Joanikija i srpske svećenike

Nenad Popović: Uhićenjem vladike i svećenika SPC-a Crna Gora ogoljela je svoje antisrpsko, autoritarno i komunističko lice

Komentari 5

DU
Deleted user
07:57 14.05.2020.

čudno da nisu napisali uhapšeni

VL
DU
Deleted user
07:51 14.05.2020.

Svećenici nisu iznad zakona, nadalje lijepo im je primati pare od države ali nije im drago poštivati zakone te države! Neka im sude kao svakom normalnom građaninu!

VL
BH
Bunjevac=Hrvat
07:34 14.05.2020.

Ovako nešto nije moguće u katoličkoj crkvi zbog drugačijeg ekleziološkog ustrojstva.

VL
SI
sisavac
09:04 14.05.2020.

a kad će se ova neprirodna tvorevina raspasti? kad će albanci uzeti svoj dio, bosanci svoj (znate onaj dio do boke kotorske kojeg im je tito oduzeo..), kad će se srbi sa svojim uz matice povezati...? što ostade od crne gore, samo crnilo i puste gore! najveći šverceri narkotika i duhana u europi, to je njihova ekonomija. počeli se ubijati i po hrvatskoj. i mi to toleriramo....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.