Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srpski državljanin

Crna Gora Hrvatskoj izručila krijumčara kokaina!

kokain
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
07.11.2013.
u 14:45

U presudi je stajalo da je Verč od 1. siječnja do 5 srpnja 2007. godine u Hrvatskoj, Srbiji i Peruu, zajedno sa još nekoliko osoba, krijumčario kokain.

Crnogorska policija jučer je Hrvatskoj izručila srpskog državljanina, 47-godišnjeg Miladina Verča iz Sombora, za kojim je zagrebački Interpol raspisao tjeralicu, izvijestila je Uprava policije Crne Gore. 

Zagrebački Interpol je tražio Verča zbog izvršenja zatvorske kazne od četiri godine koju mu je 1. travnja 2011. godine izrekao Vrhovni sud. Tom presudom je u dijelu trajanja kazne izmijenjena presuda Županijskog suda u Rijeci iz 2010. godine gdje je Verča osuđen zbog zlouporabe opojnih droga. 

U presudi je stajalo da je Verč od 1. siječnja do 5 srpnja 2007. godine u Hrvatskoj, Srbiji i Peruu, zajedno sa još nekoliko osoba, krijumčario kokain. On je na međunarodnoj razini zajedno sa suradnicima financirao i organizirao mrežu preprodavača i dilera kokaina. 

>>U Splitu do heroina za 27 minuta, u Zagrebu za 64

Crnogorski granični policajci su ga u Bijelom Polju uhitili 11. lipnja ove godine, a Viši sud u Bijom Polju mu je odredio ekstradicijski pritvor do izručenja Hrvatskoj.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije