Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provedba Istanbulske konvencije
Povratak na članak

Crkvi ide trećina novca za skloništa za žene

Od oko 70 milijuna kuna, koliko će država ove godine uložiti u provedbu mjera iz IK, 6,8 milijuna dobit će skloništa za zlostavljane žene.

Komentari 3

DO
dom7
20:01 24.04.2018.

Treba probleme u obitelji rjesavati skupa socijalna sluzba,psihijatar,obiteljski psiholog,ako su vjernici i duhovnik....A razvijati kod ljudi svijest da trebaju prijaviti kada vide da se nasilje dogada u susjedstvu...Sluzbe trebaju cuvati anonimnost tih prijavitelja...Samo kaznjavanje nasilnika da, ali to nije rjesilo problem....

VL
VO
vodopad
06:41 25.04.2018.

crkva je uvjek najviše pomagala a kojekakve udruge su tu samo da uzmu novce i dobro žive

VL
HR
Hrabraja
21:41 24.04.2018.

Bas me zanima da li ce sad iz principa i savjesti vratiti novac

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.