Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEDOFILIJA U CRKVI
Povratak na članak

Crkveno pravosuđe ne smije zaostajati za svjetovnim

Dokumenti koji su trebali pokazati strašna djela i iznijeti imena počinitelja uništavani su ili uopće nisu ni napisani, snažna je optužba predsjednika Njemačke biskupske konferencije kardinala Reinharda Marxa o zlostavljanju maloljetnika u Crkvi

Komentari 1

DU
Deleted user
09:02 24.02.2019.

Jesenri milu bigulicu, bolji poznavatelji stvari tvrde da glavni problem u Kataoličkoj crkvi nije podofilija (koje uostalom nije crkveni "izum" jer je ima u svakoj instituciji ili organizaciji, pa tako ni crkva nije imuna od te pojave), nego da jee medijska buka i galama oko pedofilije u crkvi samo paravan za to da se sakrije pravo zlo koje KC nemilice razara iznutra, a koje i te kako ide u prilog KC-ovim neprijateljima . Naime, tzv. insajderi tvrde da su to homoseksualno ponašanje i praksa koje su se već uvelike raširili među svećenicima i višim klerom te kao takvi ubijaju u pojam crkveni moralni nauk i rastaču ga do neprepoznatljivosti. Ako je to istina, onda čak možemo predvijeti kako će se stvar završiti s obzirom na to koliko je tzv. gej-populacija međusobno povezana i kako se štiti od razotkrivanja u nezgodan čas, premda su javno "gejovi" tobože ponosni zbog nečega na nešto (jadna im kukala majka). Bilo kakao bilo, o zbivanjima u KC-u valja čitati između redaka i razmišljati sa zrnom soli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.