Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA PRIČA

Čovjek-vuk luta šumama Njemačke? Penjači ispričali: Snimili smo ga, cijelo vrijeme nas je gledao

Šuma noću
pixabay
24.08.2023.
u 23:09

Dvoje penjača uspjelo je i snimiti čovjeka kojeg su sreli za vrijeme izleta kod planina Harz u središnjoj Njemačkoj, a kazali su kako je izgledao kao da je u 40-ima

Priča dvoje penjača koji su za vrijeme izleta u šumi kod njemačkog Blankenburga doživjeli nešto vrlo neobično potaknula je nove rasprave u javnosti nakon što su ispričali kako su se susreli s ''čovjekom-vukom''. Naime, već godinama kruže glasine u Njemačkoj kako postoji muškarac koji luta šumama kod planine Harz, a dvoje penjača ispričalo je i kako je njihov susret izgledao. 

Navodnog muškarca Gina Weiss (31) i njen prijatelj Tobi uspjeli su i snimiti, a za Bild su su kazali kako je čovjek, kojeg su sreli nedaleko od ruševnog dvorca, izgledao kao da je u 40-ima. Fotografija koju su uspjeli uhvatiti prikazuje muškarca koji gol sjedi na tlu, a u rukama drži drveni štap, a možete ju vidjeti OVDJE.

- Nije skidao pogled s nas, ali nije ništa rekao. Izgledao je prljavo, kao pračovjek iz udžbenika iz povijesti - ispričala je Gina. Za ovog muškarca znaju i vlasti koje tvrde kako taj muškarac već pet godina živi u planinama, a izgleda kao da na sebi ima vučje krzno. Osim toga, u tim predjelima pronađeni su i objekti napravljeni od drva. 

POVEZANI ČLANCI:

- Netko očito zna kako živjeti na otvorenom i prilagoditi se na godišnja doba - kazao je šef vatrogasaca u Blankenburgu Alexander Beck. Policija je još u ožujku imala dojavu žene koja je molila za pomoć jer je vidjela ''muškarca-vuka kako trči'', no zasad nitko nije pokušao ostvariti kontakt s njim kako bi se doznala njegova životna priča. 

>> VIDEO Izgubila je prsten u vodi dok je skakala s litice: ‘Išli smo ga tražiti i našli nešto sasvim drugo’

Ključne riječi

Komentara 1

BF
bf23
16:44 25.08.2023.

I žena vjeverica...novo dno novinarstva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije