Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USRED BIJELA DANA

Drama u Splitu: Muškarac šetao s eksplozivom u ruci, policija u stanu pronašla bombu

Split: U pucnjavi na Skalicama ranjena jedna osoba
Miroslav Lelas/PIXSELL
08.07.2023.
u 12:06

Kada je policija planirala provaliti u stan osumnjičenog, druga osoba je otvorila vrata

Policija i specijalna policija u Splitu blokirali su stambenu zgradu u Sukoišanskoj ulici zbog dojave oko 9:30 da je stariji stanar viđen kako šeta s eksplozivnim sredstvom u ruci. Susjedima je rekao da je riječ o bombi zbog čega su oni i kontaktirali policiju. 

Taj dio ulice je preventivno ograđen i policija je započela svoju intervenciju. U trenutku kad je jedinica specijalne i interventne policije planirala provaliti u stan osumnjičenog, druga osoba u stanu otvorila je vrata, piše Slobodna Dalmacija. Osumnjičeni je priveden na daljnje kriminalističko istraživanje na kojem će se ustvrditi o čemu točno je riječ. 

VEZANI ČLANCI:

Prema posljednjim podacima u tijeku je pretraga stana, a policajci su mu zasad doma pronašli bombu, ali bez eksplozivnog punjenja... Sad traže ima li još kakvog oružja ili eksploziva, piše Slobodna Dalmacija.

VIDEO: Dva automobila sudarila su se na križanju Trnskog i Avenije Dubrovnik u Zagrebu

Komentara 3

BP
Besposlen pop
13:17 08.07.2023.

Ako je član udruge NH, onda je to ponašanje u redu i tolerira se doli

PO
poluprovokator
13:49 08.07.2023.

Provjeriti i što ga je dovelo u takvo stanje. Ovako ljudi puknu kada su inače labilni i u lošoj situaciji pa im se učini na to sve još i neka velika nepravda...

Avatar Moodleen
Moodleen
15:25 08.07.2023.

Ma sigurnije je živiti u Iraku i Siriji nego u tom Splitu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije