Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donald Trump
Povratak na članak

Čovjek koji je izbor za predsjednika pretvorio u politički cirkus

Radikalnim bijelim rasistima imponira čovjek koji se oženio trima ljepoticama

Komentari 15

Avatar viki_nuland
viki_nuland
14:23 21.07.2015.

Donald Trump je u biti razotkrio svo sarlatanstvo tzv. Americke demokracije, jer je sve unaprijed bilo dogovoreno za Clinton-Bush namjestaljku kao I prije 24 godine, posto ta dva klana imaju duopolisticki politicki polozaj. Trump im je pokvario namjestaljku I sadaa su na njega bijesni jer ne znaju kako ga eliminirati a popularnost mu raste, upravo zato sto je pravi sarlatan za razliku od unaprijed predodredjenih kandidata, I tako idealno predstavlja sistem u kojem se odvija ta cirkuska predstava za naivce.

VL
Avatar Lutkica
Lutkica
22:45 20.07.2015.

jedva čekamo komediju uz coca colu i kokice

VL
MG
marko.glasnovic.507
22:37 20.07.2015.

americki izbori,predsjednicki izbori,svi izbori su samo farsa stvarnih vladara svijeta..ti mislis da si nesto promijenio ako si promijenio glas lijevo ili desno a to je ista stvar..cak je i "cuvena " syriza ista stvar samo dodatni osigura u vidu novoo ponudjenog " rjesenja"..izbori su smijesni..

VL
DA
damocles
11:10 21.07.2015.

pripremimo se za izrazito eksplozivno opasna vremena. radi se o ljudima koji su vrlo bogati , dusevno nestabilni i krajnje agresivni. zaludjeni ideologijom mi smo number one sila na ovoj planeti. ko nije za nas taj je protiv nas. i kao takvi imat ce pristup crvenom gumbu za lansiranje nuklearnih projektila.

VL
TT
tomoice_tomice
09:18 21.07.2015.

koliko promašenih novinarskih karijera okuplja večernji dokazuje i ovaj polu-članak nečega što bi htjelo biti ozbiljna novinarka i komentator političkih zbivanja

VL
DI
didazeljko
09:06 21.07.2015.

"pretvorio u politički cirkus"!!!!!!!!!!!! To ima sve značajke pravog c i r k u s a a to može biti samo vrhunski dotjerana organizacija,koja je usklađena u minutu i milimetar itd.............Inače propada! Nama ostaje da se smijemo ili plačemo.Ovisno odo od toga u kojoj smo mjeri shvatili našu vezanost za taj cirkus u kojem naši "političari" nisu ,niti čistaći dreka iz cirkuske menažerije.

VL
Avatar mason
mason
22:30 20.07.2015.

Trampic je legenda otkako je pocela utrka ja jedva cekam da ga gledam,svi drugi su dosadni.Ali se vidi da se republikanci sami bore,a demokrati izaberu jednog(Kao komunisti).Ovaj covjek je bogat.Pametan je onaj ko je bogat a ne onaj siromasni koji pametuje.Ne daj boze da pobjedi Hillary.I wish you good luck Donald.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.