Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijeri
Povratak na članak

Čovjek će prije poginuti od pčela nego od medvjeda

U potrazi su za alternativnim izvorom hrane za svoje salo za zimu

Komentari 9

AA
AAlien
18:06 03.11.2015.

Ako postupite po točki 5. nećete se dugo morati praviti mrtvi. U slučaju napada ako niste naoružani barem pepper sprejom možete se pomoliti Isusu, Alahu i Krišni da vas nije targetirao kao svoj slijedeći obrok. Na svu sreću naši medvjedi ne preferiraju ljudetinu jer bi napadi bili daleko češći. Medvjedi zahvaljujući svojim super osjetilima posebice mirisa, osjete ljude daleko prije nego nam uopće postane jasno da smo u blizini mede. I uredeno se okrenu na drugu stranu, jer nas vežu za nevolju.

VL
Avatar Marko314
Marko314
08:46 04.11.2015.

Očito kalašnjikov će postati dio opreme svakog planinara

VL
Avatar Keep_calm
Keep_calm
20:59 03.11.2015.

Niste u pravu vi koji kritizirate točku 5. Imate li kakvog iskustva s medvjedima, ili samo "mislite" da znate puno toga? Osobno znam slučaj kad je upravo takvo ponašanje kakvo se ovdje preporučuje spasilo čovjeka. Uvijek netko pametuje, a pojma nema.

VL
BI
billynik
17:39 03.11.2015.

Najbolja vam je točka 5. baš bi volio vidjeti autora te gluposti u takvoj situaciji.

VL
DU
Deleted user
13:25 04.11.2015.

Dobro zapamtite! Ako se ne branite od bilo kakvog napada, to je najgore rješenje. Medo te fino gricka i ubija, a ti leži, začepi uši, te budi što mirniji, da misli da si već postao leš. Možete i tako! Danas je demokracije, pa neka svatko bira za sebe. Moja topla preporuka, je jaki sprej kontra medvjeda, a i nož uvijek nosite sa sobom,

VL
Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
22:21 03.11.2015.

Ma daj, sviraj statistici. Naravno, samo koliko cesto naletis na pcele, a koliko cesto na medu? E sad od toga postotka ovaj vas postotak, a ne apsolutna vrijednost. Statistika je kao bikini, itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.