Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM S BOLJIM POLOVICAMA

COVID redarima je 'teže' nego što su mislili: 'Žene nas progone po društvenim mrežama'

Zagreb: Redari upozorili mlade koji se zabavljaju ispred HNK
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
20.10.2020.
u 15:11

Jedna od preporuka je da javna okupljanja bilo koje vrste i sadržaja, koja uključuju više od 50 sudionika, moraju imati COVID redara na svakih 50 ljudi.

COVID redare Stožer je uveo kako bi upozoravali ljude da se pridržavaju mjera. Naime, ministar Davor Božinović rekao je kako je institucija COVID redara uvedena na prijedlog ugostitelja, koji su pod ogromnim pritiskom s obzirom na nove mjere.

- Zbog novih mjera ugostitelji su zabrinuti hoće li preživjeti zimu. Nekim ugostiteljima gotovo je nemoguće pridržavati se mjera. Objekti manje kvadrature, prema novim mjerama, rade za jednog do dva čovjeka - rekao je za ezadar Mate Lukić, voditelj postrojbi civilne zaštite Zadra.

Dodao je kako problema imaju i COVID redari. No ne s gostima, već doma, sa svojim boljim polovicama.

- Dečki mi se žale da ih djevojke progone po Facebook grupama. Imamo nekoliko zgodnih momaka koji su sportaši pa im fino stoje uniforme. Stavljaju njihove slike po grupama i traže ih pa imaju doma problema sa svojim curama i ženama - dodao je Mate Lukić. 

Naime, COVID redari nedavno su počeli s radom. Jedna od preporuka je da javna okupljanja bilo koje vrste i sadržaja, koja uključuju više od 50 sudionika, moraju imati COVID redara na svakih 50 ljudi.

VIDEO: Nema više korona partija: Policija i redari rastjerali mlade koji se zabavljaju ispred HNK

 

Komentara 13

DU
Deleted user
16:04 20.10.2020.

Bitan je dobar pendrek a ne dobra uniforma

BE
bezvrijedanyugodinar
16:11 20.10.2020.

Kako zna da su zgodni, ako su imali maske.!?

RO
roland
15:30 20.10.2020.

Najlakše je ženu upecati na odoru. Samo se odjenuti kao doktor i prošetati u krugu Rebra. Ostalo dođe samo po sebi. Još im naglasiš da nisi doktor, no kad ona kaže da njoj ni ne treba doktor, već frajer u u bijeloj kuti, onda su stvari jasnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije