Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAGAN ČOVIĆ
Povratak na članak

Čović: Ukidanje glasovanja loše bi psihološki djelovalo na dijasporu

Ako se pravo na glasovanje u BiH održi, treba omogućiti svakom građaninu koji ima to pravo da ga može i iskoristiti, naglašava Dragan Čović.

Komentari 31

ST
standup
22:21 20.05.2010.

mravac=moravac

VL
ST
standup
22:26 20.05.2010.

Cilicu i mnogi ostali ,vrijeme je poceti braniti boje Monaka,bicete dobro placeni i mocicete glasati kolko vam volja ,to ionako nista normalnim ne mjenja,osim Hrvatskim kretenima.

VL
VI
Visnjevac
09:11 21.05.2010.

Glasovanje u drzavi gdje nemas stalno prebivaliste prava je perverznost.Kakav interes moze biti glasovati za predstavnike druge drzave,osim pokusaja stvoriti uvjete da se izvuce korist iz socijalnih sustava dakle prevara.

VL
OB
-obrisani-
12:02 21.05.2010.

A po cemu to homoseksualci nisu normalni gradjani?!

VL
OP
Obećanko požeški
14:31 20.05.2010.

Čim povežem ime Zdravka Ronka s Josipovićem ili Bandićem - admin me obriše. Drugi psuju i pišu prostote, pa ostanu. Svašta, taj Ronko (požeški gradonačelnik) kao da ima zaštitu u Večernjaku ILI TAKO ŠTITE JOSIPOVIĆA! Pisat ću Ogurliću.

VL
PE
pejickat
18:34 20.05.2010.

Mene samo zanima koji hurac ima dijaspora sa glasovanjem u Hrvatskoj , oni koji nemaju uredno prijavljeno prebivaliste u Hrvatskoj ne bi trebali imati ni pravo glasa, koje su to gluposti ?! Znamo dobro da su ti glasovi ili kupljenii ili krivotvoreni, jer mogucnosti konkretne provjere nema, ili mi netko hoce reci da glasovi iz Hercegovine nisu manipulirani.

VL
OB
-obrisani-
11:15 20.05.2010.

Na djelu je VELEIZDAJA koja dolazi iz SDPa ,i pokušava omalovažiti,diskriminirati, i kriminalizirati Hrvate koji ne žive unutar današnjih granica Hrvatske,poglavito Hrvate iz BiH ! Hrvatski narod iz BiH je nedjeljiv dio hrvatskog identiteta. Srbima nudite dvostruki glas a satireteete našu braču Hrvate iz BiH ! Sramota i VELEIZDAJA partije SDPa !

VL
VI
vidimškoj
20:51 19.05.2010.

mogli bi nas prestat hranit a onda smo ga nadrapali.

VL
ST
standup
21:37 19.05.2010.

gabriela__ Bravo bas tako,duplaju glasove samo onima koji mogu birati kretene kao sto je milovance i ono sranje na Pantovcaku. BiH Hrvatima je i bolje ne ucestvovati u tom kretenluku,mislim da je doslo vrijeme prestati kupovati Hrvatske proizvode ( kojiji su najskuplji ),i poceti naplacivati struju i vodu iz Buskog po trzisnim cijenama,a mozemo i na more negdje gdje je jeftinije.

VL
ST
standup
21:40 19.05.2010.

tamo-neka Dok su ti BiH Hrvati cuvali dupe dok si bil skriven ispok kreveta tad su isto psiholoski utjecali na tebe.

VL
Avatar tomsom
tomsom
21:00 19.05.2010.

koja retardirana izjava. bolesna je i sama pomisao da o mojoj domovini suodlučuju oni koji u njoj ne žive.

VL
OB
-obrisani-
21:12 19.05.2010.

Hej ba Covicu, ne sviraj k...u! Evo i ja sam dijaspora (...) pa mi ne pada na pamet da glasujem i izdaleka krojim sudbinu domicilnom stanovnistvu. Bez brige bolan, nec ja imat psiholoskih posljedica ako necu moci glasat...hehehe, koja izjava ;-). Okani se bolan corava posla pa glasaj tamo gdje zivis i kroji time sarajevsku politiku, pusti ti Zagreb na miru, imaju oni i previse domacih \"strucnjaka\".

VL
ST
standup
21:19 19.05.2010.

tomsom Zao mi je ali ovako nesto moze napisati samo neko retardiran,nije ni cudo jer predsjednika kakav je Josipovic mogu izabrati samo retardirani.Problem je sto ih je Hrvatska prepuna. Nekad su lezijebima ,clankoliscima i retardiranim Hrvatima tvoga tipa smetali Srbii posto nema njih,pronasli ste BiH Hrvate,jadno to su oni koji su ginuli dok su takvi kao ti skriveni bili ispod kauca. Covic BiH Hrvat je samo bio jasan ,da se vi retardirani ne biste psiholoski vise upucavali i s BiH Hrvatima sprdali mozete im i ukinuti glasove . Tako mozete birati stp postotne kretene ,bez isprike da su vam ih drugi izabrali. I pocni raditi stogod to je najbolje za zadovoljstvo u zivotu,mozda ti BiH Hrvat prepusti s zadovoljstvom mjesto na gradevini ili nekoj cistionici-

VL
GA
gabriela__
21:21 19.05.2010.

ne mogu se načuditi broju kretena koji se protive glasanju dijaspore. ako srbi u srbiji imaju pravo glasati na izborima u RH, isto tako ga imaju i Hrvati u BiH. međutim, od sluganske hrvatske politike ništa drugo ne očekujem negoo da poveća broj glasova pripadnicima svih manjina, pogotovo srpske, a da svim Hrvatima izvan Hrvatske pravo glasa oduzme. Uostalom, to je već gotova stvar. Slavodobitnost Milanovića je više nego očigledna.

VL
TN
tamo-neka
21:31 19.05.2010.

...\"čović: ukidanje glasovanja loše bi psihološki djelovalo na dijasporu\" ...al\' bi zato ODLIČNO psihološki djelovalo na nas - koji živimo u hrvatskoj...

VL
TN
tamo-neka
22:06 19.05.2010.

@standup ...brini ti za svoje dupe u TVOJOJ državi, a ja ću brinuti za svoje dupe u MOJOJ državi... ...inače moje dupe su čuvali moji bratići i prijatelji boreći se za hrvatsku...da bi poslije morali ići u neku bih see boriti...i dva od njih poginuti u nekoj drugoj državi u kojoj ne plaćaju porez....niti su ikad imali veze s njom... ...lijep pozdrav iz hrvatske!...

VL
ST
standup
22:23 19.05.2010.

tamo-neka Ako su i isli isli su jer su jedino iz BiH i zajedno s BiH Hrvatima oslobodili Hrvatsku.Tvojim braticima i svim poginulim za Hrvatsku laka zemlja i stoljetna slava.Vjerovo ti ili ne ziv sam zahvaljujuci BiH Hrvatima a iziz Hrvatske sam , i sve najljepse sto sam prozivio devedesetih prozivio sam s Hrvatima iz BiH,

VL
ST
standup
22:24 19.05.2010.

tamo-neka P.S. svako dobro iz Hrvatske

VL
MR
mravac
23:05 19.05.2010.

Psihološki djeluje veoma loše na Hrvate Hrvatske što nam lažna dijaspora određuje tko će vladati zemljom.!

VL
MR
mravac
23:11 19.05.2010.

Trebaju susjedi iz bosne i hercegovine shvatiti da im je glavni grad Sarajevo. Trebaju shvatiti da oni nisu dijaspora jer imaju svoju domovinu koja se zove BiH. Trebaju shvatiti da mi iz Hrvatske nemamo pravo glasa u BiHa. Trebaju shvatiti da su trebali čuvati svoje dupe a ne bježati u Munchesku bojnu.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.