Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENE OTIŠLE U NEBO
Povratak na članak

Ćorić: Učinit ćemo sve da poskupljenje struje i plina bude što manje

Cijena struje je rasla u vrlo visokim postocima na razini cijele Europske unije i to nije moguće izbjeći. Ministarstvo će u narednim tjednima učiniti da ta korekcija bude što moguće blaža, rekao je ministar gospodarstva

Komentari 7

ME
MediciKM
15:57 10.01.2022.

On stvarno misli da njemu netko vjeruje? Koji obraz.

VL
MA
Marsec
18:04 10.01.2022.

Citam ove komentare i ne mogu da vjerujem. Gleda li itko od ovih sto komentiraju malo sire od Hrvatske? U ostatku Europe cijene i struje i plina su se vec poduplale i Hrvatska je jedina zemlja koja to jos kako tako pod kontrolom drzi. I opet svi laju protiv!! Nevjerovatno i zalosno.

VL
AJ
Admine jebiti zelenski mater.
16:47 10.01.2022.

Nasa drzava ima vece cjene struje od Njemacke,ili Svicarske,zasto?

VL
DU
Deleted user
17:03 10.01.2022.

Oni će sve učiniti u korist građana.Možeš misliti.Oni misle da smo zaboravili sve njihove pomoći koje su trebale sačuvati naš standard.Pitam se na koji standard pa 80 posto radnika je na minimalcu a 70 posto umirovljenika ima mirovine do 250000 kuna.Vrli dušebrižnici iz HDZ-a,vlade i Sabora pa tko nas je doveo na dno EU.Čudim se ovakvim mladim ljudima gledaju te u oći i lažu.Imali su dobre mentore .

VL
DA
Daisy55
17:22 10.01.2022.

Još pred koji dan nad premijer bombardirao uspjesima svoje vlade i u toj njegovoj bajci živimo u zemlji čuda. Samo ne znam s koje strane ogledala je on, a s koje običan puk.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.