Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očekuju ga 3. prosinca

Ćorić o Orbanu: Ma kakva ljutnja, samo dobre vibracije

Tomislav Ćorić
Patrik Macek/PIXSELL
22.11.2018.
u 11:56

Što se tiče odluke o otkupu dionica Ine od mađarskog MOL-a, Ćorić je rekao kako očekuje donošenje odluke u idućim mjesecima

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić prokomentirao je danas navodnu ljutnju Viktora Orbana na Hrvatsku zbog obnavljanja potjernice za Zsoltom Hernadijem riječima - "Ma kakva ljutnja, samo dobre vibracije", te najavio da se mađarskog premijera očekuje u Hrvatskoj 3. prosinca.

"Ma kakva ljutnja, samo dobre vibracije, molim vas. Mi očekujemo premijera Orbana 3. sljedećeg mjeseca ovdje u Hrvatskoj", rekao je Ćorić novinarima uoči sjednice Vlade. 

U hrvatskim medijima preneseno je pisanje mađarskog portala Index.hu da je Orban "izuzetno ljut na Hrvatsku zbog obnavljanje crvene potjernice za Zsoltom Hernadijem", jer smatra da je Hrvatska izdala Mađarsku i nije se džentlmenski ponijela u "razmjeni" skidanja blokade za hrvatsko članstvo u OECD-u u zamjenu za odustajanje od potjernice za Hernadijem. 

Što se tiče odluke o otkupu dionica Ine od mađarskog MOL-a, Ćorić je rekao kako očekuje donošenje odluke u idućim mjesecima. 

Na opasku da Vlada dugo čeka s odlukom o Ini poručio je kako svaki takav posao treba biti odrađen kako treba.

"Puno je bolje da se dulje radi i da bude analiza kvalitetna, nego da se odradi u vrlo kratkom vremenskom razdoblju, a analiza bude manjkava. Vjerujem da ćete se i vi složiti da analizi vrijednosti Inina poslovanja ne treba pristupiti diletantski", poručio je Ćorić.

Pogledajte video: Europska vojska

Komentara 8

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
14:20 22.11.2018.

Ima i Madjarska svoj imbex a "papir trpi svasta.

VA
Valer
12:04 22.11.2018.

Kakav je to odgovor. Narcis nema pojma ili se pravi da je visibaba.

GR
grebza
18:53 22.11.2018.

Toliko se utapaju u svojoj samoveličini i pameti da više nemogu spoznati stvarnost. Ili ih realnost vjerojatno uopće nezanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije